Laptop akkumulátorok

A Green Cell csúcsminőségű laptop akkumulátorai és töltői, a li-ion technológiával kapcsolatos gazdag tapasztalataink eredményei. Azok számára, akik a legjobb megoldásokat és a maximális teljesítményt szeretnék, létrehoztuk a PRO és az ULTRA sorozatot, amelyek lehetővé teszik a laptop számára, hogy még hosszabb működési időt érjen el.
Az új akkumulátor révén a laptop ismét mobillá válik. A Green Cell akkumulátorok teljesen kompatibilisek a gyári modellekkel, és kiváló minőségű cellákik hosszú élettartamot biztosítanak. Laptopod revializálása a specialitásunk.
A PRO akkumulátor sorozatot a hosszabb munkaidőt igénylő felhasználók számára készült. A Samsung SDI cellák fokozott hatékonyságú használatának köszönhetően a PRO akkumulátorok jelentősen javítják a mobil munka kényelmét.
„Legyen jobb, mint az eredeti” - ez a kifejezés motivált minket az ULTRA akkumulátor sorozat tervezésekor. Ezen akkumulátorok belsejében a legjobb Panasonic cellák találhatók, amelyek lehetővé teszik, hogy kétszer olyan hosszú munkaidőt érjen el, mint egy eredeti akkumulátor.