Szünetmentes tápegységek

A legjobb helyen jársz, ha nem szeretnéd, hogy az elektromos készülékeid akár csak egyetlen percre is áram nélkül maradjanak. Jöhet áramszünet, feszültségingadozás vagy bármilyen egyéb probléma, a szünetmentes tápegységek zökkenőmentesen biztosítják az energiát laptopodnak, PC-dnek vagy éppen a telefonodnak.

Hogy miért fontos mindez? Mert így elkerülheted az adatvesztést vagy a készülékeid meghibásodását. Webshopunkban minőségi Green Cell szünetmentes tápegységeket találsz többféle kivitelben is. Rendelj kedvező díjszabású országos házhoz szállítással!

Nézet:
Sorrend:

Ezért jó választás egy szünetmentes tápegység

Ha magánemberként jársz nálunk, akkor is érdemes fontolóra venned egy szünetmentes tápegység beszerzését. Hiszen a háztartásban is gyakran előfordul, hogy hosszabb-rövidebb időre elmegy az áram vagy éppen ingadozik a feszültség.

Egy ilyen probléma során akár minden dokumentum és adat elveszhet, amivel a számítógépeden dolgoztál. Ha lehetséges is a visszaállítás, biztos, hogy szakemberre lesz szükség, aki nem dolgozik olcsón.

A kínálatunkban elérhető UPS szünetmentes tápegységekkel nem lesznek ilyen gondjaid. Ezek a készülékek ugyanis a pillanatnyi és a tartós áramszünet esetén is gondoskodnak az energiáról.

Amennyiben cégednek keresel szünetmentes tápegységet, szintén jól teszed, ha az Elektro Hungary-nél vásárolsz. Egy vállalatnál különösen fontos, hogy minden gép hibátlanul és kimaradás nélkül üzemeljen.

Így válaszd ki a tökéletes szünetmentes tápegységet

Egy szünetmentes tápegység (angolul Uninterruptible Power Supply, röviden UPS) valóban rendkívül hasznos. Egy áramkimaradás esetén sem maradsz tévé, router, számítógép vagy akár hűtő nélkül. Ahhoz azonban, hogy a kiszemelt tápegység valóban a céljaidat szolgálja, néhány szempontot muszáj figyelembe venned.

A legfontosabb természetesen a teljesítmény, amit a gyátók voltamperben (VA) és wattban adnak meg (W). Mivel egy szünetmentes tápegységhez több eszközt is csatlakoztathatsz, ügyelj arra, hogy ezek összteljesítménye ne legyen nagyobb, mint a UPS-é.

Mérd fel azt is, hogy milyen kimenetekre lesz szükséged. Minden tápegységen található konnektor foglalat, néhány típus azonban USB-porttal is rendelkezik. Ha telefont vagy tabletet használsz a tápegységgel, mindenképp ilyen terméket vásárolj.

A kompatibilitásra ugyanakkor nem kell ügyelned, hiszen a szünetmentes tápegységek bármilyen készülékkel működnek, ami rendelkezik a megfelelő csatlakozóval.

A rendelés menete az Elektro Hungary-nél

Ismerd meg alaposabban a kiszemelt szünetmentes tápegységet az adatlapokon található információk és részletgazdag képek alapján. Akár több kiszemelt UPS-t is összehasonlíthatsz, sőt a kedvencek közé is elmentheted a szóba jöhető darabokat.

A rendelés során eldöntheted, hogy vendégként vagy regisztrált felhasználóként szeretnél-e vásárolni. Az utóbbi számos előnnyel is jár: többé nem kell majd megadnod az adataidat, könnyedén nyomon követheted a rendelésed, és akár a hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Miután ezzel is kész vagy, már csak a fizetési és szállítási módot kell kiválasztanod. Dönthetsz előreutalás, utánvét és bankkártya mellett, ha pedig személyesen veszed át a terméket Nyíregyházán, akár készpénzzel is fizethetsz.

A csomagodat kérheted házhoz szállítással vagy átveheted csomagponton, illetve szaküzletünkben is. Dönts a megbízható és minőségi Green Cell szünetmentes tápegységek mellett, add le rendelésed még ma!