Elemek

Ebben a kategóriában elemekkel találkozhatsz. Áruházunk csapata azt a célt tartja szem előtt, hogy kínálatunk folyamatosan megújuljon, bővüljön. Azon látogatóink, akik nem akarnak elidőzni a különféle elektronikai termékek között tallózva, hanem célzottan elemeket keresnek, itt a lehető legjobb helyen járnak.

Webshopunkban jelenleg a Green Cell árucikkei érhetők el. A lengyel gyártó jó minőségű, hosszú élettartamú termékeiről vált ismertté, amelyeket elérhető áron kínálunk. Tekintsd meg az akár most azonnal megrendelhető elemeket, amelyeket néhány napon belül már át is vehetsz!

Nézet:
Sorrend:
-36%
Raktárkészlet:
15 db
Blister 5x CR2430 3V 290mAh elem XCR06
Blister 5x CR2430 3V 290mAh elem XCR06
Online ár: 390 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Akciós Online ár: 250 Ft

Cégünk az Elektro Hungary webáruházán keresztül kíván részt venni azokban a folyamatokban, amelyek világszerte lezajlanak. Azt tapasztalhatjuk magunk körül, hogy egyre inkább növekszik az igény a mobilitás terén. Ezen igényeket kielégítendő kínálunk számos Li-ion technológiára épülő terméket, beleértve a jó minőségű akkumulátorokat, töltőket telefonokhoz, laptopokhoz, tabletekhez vagy akár elektromos kerékpárokhoz. Repertoárunkban olyan gyártók elektromos eszközeihez kínálunk kiegészítőket, mint az Apple, a Dell, a Huawei, az LG, a Makita, a Panasonic vagy éppen a Sony.

Milyen elemeket találhatsz nálunk?

Nálunk kizárólag új, bontatlan csomagolásban lévő elemeket találsz. A Green Cell által gyártott elemekről érdemes tudni, hogy bár az áruk rendkívül kedvező, ez nem jelenti azt, hogy silány minőségűek lennének. Ez a lengyel cég éppen azzal tűnik ki a riválisai közül, hogy hosszú élettartamú, biztonságos termékeket dob piacra baráti áron.

A nálunk kapható elemek mindegyikére 24 hónap jótállás vonatkozik. Működési hőmérsékleti tartományuk igen magas: akár mínusz 18-tól plusz 50 Celsius-fokig bírják a megpróbáltatásokat. Magyarországon e két szélső érték között mozog szinte minden esetben a levegő hőmérséklete, így kijelenthető, hogy a Green Cell elemei soha nem vallanak kudarcot.

Az egyes eszközökbe eltérő típusú elem illeszkedhet, ezért érdemes meggyőződni arról, hogy milyen kapacitású és méretű az ideális választás. Az elemek adatlapján maradéktalanul megtalálhatók ezek az információk. Ha várhatóan a jövőben is vásárolnál még elemeket, akkor mentsd el ezt az oldalt, így a jövőben már nem kell keresgélned, hanem gyorsan le fogod tudni adni a következő megrendelésed.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Az elemeket rendezheted ár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendbe. A további opciók közé tartozik a népszerűség, betűrend vagy felvitel szerinti rendezési mód. A jobb átláthatóság érdekében két különböző nézet közül választhatsz. A terméklista felett bal oldalon találod a rácsos vagy a listás elrendezést, rajtad múlik, hogy melyiket szeretnéd alkalmazni.

Az egyes árucikkek mellett három piktogramot láthatsz. A szem ikonra klikkelve tekintheted meg a kiválasztott elem adatlapját. A szívre kattintva a kedvencekhez adhatod, a mérleg ikon kiválasztásával pedig összehasonlítást kezdeményezhetsz. Jó, ha tudod, hogy akár két vagy három terméket is össze tudsz hasonlítani egymással.

Ha egy elemet szeretnél megvásárolni, akkor klikkelj a “Kosárba” gombra. Honlapunk jobb felső sarkában van egy számmal jelzett táska ikon, ha erre klikkelsz, akkor elindíthatod a megrendelés folyamatát. Regisztráció nélkül is tudsz vásárolni, ám ha regisztrálsz, akkor könnyebben nyomon tudod követni a rendelésed, és a jövőben gyorsabban, egyszerűbben tudsz majd újabb megrendelést indítani.