Dokkolók

A webáruházunk Dokkolók kategóriájában megtalálod a kütyük, kiegészítők és kis elektromos készülékek töltésére kiválóan alkalmas dokkolókat, adapter HUB-okat. Ez a kategória folyamatosan bővülő kínálattal érhető el a számodra. Itt könnyedén választhatsz és kényelmesen rendelhetsz meg mindent online, akár az otthonod kényelméből is.

A dokkolók és adapter HUB-ok olyan eszközök, amelyek a hagyományos és USB-C bemeneteken keresztül lehetővé teszik számos elektromos berendezés egyidejű töltését és a gyors adatátvitelt egyaránt.

Nézet:
Sorrend:

Tedd egyszerűvé a töltést és az adatátvitelt dokkolók segítségével

A dokkolók segítségével könnyen összehangolhatod az elektronikai eszközeid működését. Nem érdemes minden egyes kütyüt külön töltőre csatlakoztatni és a kábelekkel vesződni. A dokkolók helyettesítenek számos töltőkábelt, így gyorsabban és egyszerűbben “tarthatod életben” a kütyüket és kiegészítőket.

A töltésre és adatátvitelre egyidejűleg is lehetőséged nyílik. Ennek köszönhetően nem kell félbehagyni a feladataidat, amíg az eszközök töltődnek. A laptopra kötheted a HUB vagy dokkoló fő kábelét, ezután pedig az eszközre csatlakoztathatod a telefonodat, tabletet és egyéb berendezéseket egyaránt.

A kategóriában tallózva rákattinthatsz bármely termékre. Ezután a leírásban és lentebb a kompatibilitás listában szemügyre veheted az adapter HUB-okkal és dokkolókkal kompatibilis elektronikai eszközöket. Ha olyan terméket keresel, amely nem ebben a kategóriában található meg, akkor a jobb felső sarokban található kereső segítségével könnyen rászűrhetsz a kívánt termékre. A webáruházunkat olyan módon alakítottuk ki, hog kulcsszavakkal egyszerűen szűrhess rá a termékekre. Számos paraméter mentén osztottuk kategóriákra és alkategóriákra a több ezer elektronikai eszközt és kiegészítőt.

Kényelmesen kiválaszthatod a kívánt eszközöket, és nem kell felesleges időt pazarolnod a válogatásra. A rendelés folyamata is egyszerű és intuitív, ennek köszönhetően gyorsabban juthatsz hozzá a megrendelt termékekhez. Nézz körül a Kiegészítők kategóriában is, hogy biztosan megtaláld a számodra megfelelő eszközöket. A kategória leírása alatt láthatod a rendeléssel és online vásárlással járó előnyöket és a kényelmedet támogató kiegészítő szolgáltatásainkat.


Mire használhatod az adapter HUB-okat és dokkolókat?

Az egyik legnagyobb kényelmet ajánló funkció az eszközök összekapcsolási lehetősége. Több monitort és elektronikai eszközt kapcsolhatsz össze egymással. Így akár három monitoron is dolgozhatsz egyszerre. Nem kell a tablet vagy a laptop kicsiny képernyőjét nézve a szemedet rontanod, vagy a rossz testtartással további “fejfájást” okozni magadnak.

Ezenkívül a HUB-ok felgyorsítják a munkát, hiszen minden elektronikai eszközöd adattároló egységéhez egyidejűleg férhetsz hozzá. Ne feledd: számos esetben előfordul, hogy a laptopok vagy asztali számítógépek nem rendelkeznek elegendő számú USB bemenettel. Még abban az esetben is, ha megfelelő számú bemenet áll a rendelkezésedre, egyáltalán nem biztos, hogy az eszközökön kényelmes helyen vannak elhelyezve, és könnyedén elérhetők a számodra.


Miért használj GC dokkolókat, adapter HUB-okat?

Ezek az eszközök a Green Cell európai gyártótól származnak. Az európai minőségbiztosítási elveknek megfelelő termékek a te igényeidre lettek szabva. Az utángyártott elektronikai kiegészítők előnye, hogy költséghatékony módon nyújtják a nagy márkák minden funkcióját.