LiFePO4 akkumulátor töltők

Ebben a kategóriában LiFePO4 akkummulátortöltőkkel találkozhatsz. Webáruházunk csapata azon dolgozik, hogy folyamatosan frissen tartsa az árukészletet, a beérkező új aksitöltőket elérhetővé tegye a vásárlók számára. Azok a látogatók, akik nem kívánják végigböngészni a teljes termékpalettánkat, hanem célzottan LiFePO4 akkumulátortöltőre van szükségük, itt alighanem meg fogják találni azt, amit keresnek.

Felhozatalunkban különböző céloknak megfelelő töltők találhatók. Jelen pillanatban a Victron Energy és a Green Cell töltőit kínáljuk ügyfeleink számára, amelyek egyaránt magas minőséget képviselnek. Tekintsd meg LiFePO4 töltőinket!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk, az Elektro Hungary missziója, hogy aktívan részt vegyen az energiatárolási forradalomban és az egyre nagyobb teret hódító elektromobilitásban. Az általunk kínált termékek egytől egyig azt a célt szolgálják, hogy az emberek élete kényelmesebb legyen. Felhozatalunkban számos különféle Li-ion technológiás termék található: utángyártott töltőket és akkumulátorokat kínálunk laptopokhoz, telefonokhoz, elektromos kerékpárokhoz, kéziszerszámokhoz, kamerákhoz és porszívókhoz is. Forgalmazunk továbbá invertereket, UPS szünetmentes tápegységeket és power bankokat is.

Milyen LiFePO4 akkumulátortöltőket találhatsz nálunk?

Főként a Victron Energytől kínálunk akkumulátortöltőket, ezekből rendkívül széles a választék. A Green Cell magyarországi disztribútoraiként nem hiányozhat kínálatunkból e cég aksitöltője sem.

Számos különböző típusú, bemeneti és kimeneti feszültséggel rendelkező akkumulátort kínálunk. Ezeket az adatokat megtalálod az egyes termékek adatlapján. Itt megtudhatod azt is, hogy az adott tölthető akkumulátor típusa milyen, informálódhatsz a töltési algoritmusról is, továbbá a maximális töltőáram mértéke és a hőmérséklet-kompenzáció megléte is feltüntetésre kerül. Így kiválaszthatod azt a LiFePO4 akkumulátortöltőt, ami leginkább megfelel az igényeidnek.

Ha úgy gondolod, hogy a jövőben is szükséged lehet még aksitöltőre, és nem csak most szeretnél ilyen eszközt vásárolni, akkor érdemes ezt az oldalt elmenteni a kedvenceid közé, hiszen itt mindig megtalálod a legújabb és leghatékonyabb töltőket. Természetesen a főoldalról is megtalálhatod őket, de ha kifejezetten LiFePO4 akkumulátortöltők szerepelnek a radarodon, akkor ez a legjobb oldal a számodra.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Az elemeket a jobb átláthatóság érdekében két nézetbe tudod rendezni. A bal felső sarokban választhatsz a rácsos, nagyobb termékképes nézet, valamint a listás nézet közül. Utóbbi esetében kevesebb terméket látsz egy képernyőn, ugyanakkor azonnal megtudhatsz a paramétereikről mindent, ami számít anélkül, hogy megnéznéd az adatlapjukat. A termékeket rendezheted ár szerint, név szerint vagy felvitel alapján is.

Ha eldöntötted, hogy szükséged van egy termékre, akkor a Kosárba gombra kattintva teheted virtuális bevásárlótáskádba. Azt, hogy hány elem szerepel benne, bármikor ellenőrizheted a weboldal jobb felső sarkában lévő táska ikonra kattintva. A kosár tartalmát a megrendelés véglegesítéséig szabadon módosíthatod.

Ha szeretnéd megvenni a kosaradban lévő dolgokat, akkor a Pénztár gombra kell klikkelned. Regisztráció nélkül is vásárolhatsz, ám a kapcsolattartási, számlázási, szállítási és fizetési adatokat mindenképp meg kell adnod a megrendelés elküldését megelőzően.