Acer

Acer laptop akkumulátorok – Green Cell technológiával

Az Acer, mint világszerte elismert és népszerű laptopgyártó márka, kiváló minőségű és hosszú élettartamú készülékeket kínál felhasználóinak. Ahhoz, hogy ezek a készülékek a lehető legjobban teljesítsenek, az akkumulátorok kulcsszerepet játszanak. A Green Cell technológia most lehetővé teszi az Acer felhasználók számára, hogy maximális teljesítményt érjenek el.

Nézet:
Sorrend:

Megújul kedvenc Acer laptopja! A Green Cell akkumulátoroknak köszönhetően nem csak az eredeti teljesítményt nyeri vissza kedvenc gépe, hanem akár azt is túlszárnyalja. Az akkumulátorok gyártásánál a legjobb minőségű alkatrészeket használták, így tökéletes illeszkedést biztosítva az Acer laptopokhoz.

A Green Cell akkumulátorok előnyei:

  • Kiváló minőségű cellák: A Green Cell lithium-ion és lithium-polymer cellái hosszú élettartamot garantálnak, memória effektus nélkül. Ezek a cellák akár 1000 töltési ciklust is kibírnak, ami 2-3 év problémamentes működést eredményez.

  • Modern vezérlő elektronika: Az akkumulátorok Texas Instruments elektronikus áramkörrel vannak felszerelve, garantálva az 100% kompatibilitást az Acer laptopok elektronikájával és illesztőprogramjaival. A fejlett védelemmel ellátott akkumulátorok túlzott kisülés, túltöltés és hő ellen is védve vannak.

  • Pontos gyártás: Az akkumulátorok formája és anyaga pontosan reprodukálja az eredeti Acer akkumulátorokat, így tökéletesen illeszkednek a laptopokhoz.

Ne cserélje le az egész laptopot, ha csak az akkumulátornak jött el az ideje! Az új Green Cell akkumulátor a legjobb és leggazdaságosabb alternatíva. Ne csak pénzt takarítson meg, hanem gondoskodjon a környezet megóvásáról is!