Dokkolók

Ebben a kategóriában dokkolókkal találkozhatsz. Webshopunk stábja gőzerővel dolgozik azon, hogy a kínálatunkban minden megtalálható legyen, ami iránt csak érdeklődnek látogatóink. Azok, akik nem szeretnének hosszasan böngészni a különféle termékek között, hanem kifejezetten dokkolókat keresnek, ezen az oldalon megtalálhatják a számításaikat.

 

Felhozatalunkban a Green Cell termékei találhatók meg. A lengyel gyártó kitűnő ár/érték aránnyal rendelkező árucikkeiről vált ismertté, amelyek megbízhatók és biztonságosak is egyben. Tekintsd meg az akár most azonnal megrendelhető dokkolókat!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk az Elektro Hungary webáruház segítségével kíván választ adni a mobilitás terén tapasztalt megnövekedett igényekre. Olyan termékek forgalmazására fókuszálunk, amelyek kényelmesebbé tehetik az emberek életét. Laptopokhoz, tabletekhez, telefonokhoz, elektromos kerékpárokhoz, kamerákhoz, kéziszerszámokhoz is kínálunk töltőket és akkumulátorokat. 

Repertoárunkban megtalálhatók az inverterek, a UPS szünetmentes tápegységek és a power bankok. Világmárkákhoz kínálunk kiegészítőket, mint amilyen az Apple, a Bosch, a Canon, a Dell, az LG, a Sony, a Makita, a Nokia, a Panasonic, a Samsung, a Toshiba vagy éppen a Victron Energy Blue Power.

 

Milyen dokkolókat találhatsz nálunk?

Eltérő, hogy milyen gépekhez passzolnak az általunk kínált dokkolók. Akad olyan, amelyik minden USB-C-vel felszerelt laptoppal kompatibilis, beleértve például az Apple MacBook 12-t, a Pro 13-at, a Pro 15-öt, az Asus ZenBook 3-at, a Dell XPS 13/15-öt. Más dokkolók csak a két USB-C porttal felszerelt MaxBookokhoz valók.

Az eszközök adatlapján fel van tüntetve, hogy milyen gépekhez illeszkednek. Ezenfelül a dokkolók olyan paramétereiről is lehet tájékozódni, mint a bemenet, a kimenet, a felbontás, valamint a támogatott operációs rendszerek. Meg lehet tekinteni azt is, hogy az eszközre hány hónapos jótállás vonatkozik, fel van-e vértezve túlfeszültség elleni védelemmel, mint ahogyan azt is, hogy milyen a színe, mérete és a súlya.

Ha érdekelnek a dokkolók, és elképzelhető, hogy a jövőben is szükséged lesz ilyen termékre, akkor érdemes elmenteni ezt az oldalt a kedvenceid közé.

 

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha a dokkolók között szeretnél válogatni, ám rendezni szeretnéd a listában megjelenő elemeket valamilyen szempont alapján, akkor erre van lehetőséged. A termékek fölött jobb oldalon találsz egy legördülő listát, amelyből kiválaszthatod a legszimpatikusabb opciót. A rendezési elvek között megtalálod az ár, név, felvitel vagy népszerűség szerintit. Két különböző nézet áll a rendelkezésedre, a rácsos és a listás. Ezeket a terméklista felett bal oldalon látod.

Az egyes dokkolók össze is hasonlíthatók egymással. Ehhez két vagy három dokkoló esetében kattints a mérleg ikonra. Ha így cselekszel, egy felugró ablakban látni fogod egymás mellett a kiválasztott árucikkek főbb paramétereit, így gyorsan össze tudod vetni őket egymással anélkül, hogy megnyitnád az adatlapjukat.

A megvásárolni kívánt elemet a Kosárba gombra klikkelve adhatod virtuális bevásárlótáskádhoz. Kosarad tartalma a honlapunk jobb felső sarkában lévő ikonra klikkelve ellenőrizhető. A megrendelés véglegesítéséhez nem kell feltétlenül regisztrálni, ám a későbbi megrendeléseket jelentősen megkönnyíti ez a lépés, és mindössze legfeljebb néhány percet vesz igénybe.