Lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátor töltők

Ebben a termékkategóriában lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátortöltőket találhatsz. Egy ilyen eszköz segítségével hatékonyan tudod feltölteni egy robogó, quad, autó vagy teherautó aksiját. 

A több működési móddal rendelkező töltők az akku állapotának diagnosztizálására, helyreállítására, valamint a töltés fenntartására is alkalmasak. Fő funkciója ezen berendezéseknek persze az akkumulátor mielőbbi feltöltése. A túltöltés elleni védelem, valamint a csipesz fordított csatlakozásának észlelését lehetővé tévő funkciók maximális biztonságot szavatolnak a töltési folyamat kapcsán. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátortöltőt!

Nézet:
Sorrend:
 

Az Elektro Hungary webshopjában szinte a létező összes olyan eszközhöz kínálunk akkumulátort és minőségi töltőt, amelyik elektromos árammal működik. Ezek közé tartoznak a laptopok, telefonok, tabletek, kamerák és a porszívók is, de elektromos kerékpárhoz és autóhoz is kínálunk töltőkábelt. Csak olyan árucikkeket forgalmazunk, amelyeket megbízható gyártók állítanak elő, hiszen a legfontosabb vásárlóink biztonsága.

Munkatársaink örömmel segítenek kiválasztani a megfelelő akkumulátort, töltőt vagy egyéb kiegészítőt. Honlapunkat eleve úgy alakítottuk ki, hogy a termékek adatlapján egyértelműen megtalálhatók legyenek az adott eszközzel kompatibilis típusok. Ha nálunk vásárolsz, akkor garantáltan nem kell aggódnod azon, hogy vajon passzolni fog-e a berendezéseddel az, amit rendelsz.

Miért terjedtek el a lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátorok?

A lítium-vasfoszfát akkumulátorok rengeteg előnnyel rendelkeznek a hagyományos akkumulátorokkal szemben. A gyártók évekre szóló garanciát kínálnak rájuk, az A-osztályú prizmás cella alkalmazása ugyanis hosszú élettartamot garantál. Maga a technológia rendkívül biztonságos, tűz- vagy robbanásveszély nélkül.

Extrém terhelés mellett is rendkívül stabilak ezek az aksik. Mivel nincs memóriaeffektus, így nem kell teljes töltési és kisütési ciklusokkal bajlódni. Ezek az akkumulátorok már jóval könnyebbek, mint elődeik és még kisebbek is.

Egy lítium-vasfoszfát akkumulátor is lemerül előbb-utóbb…

Hiába számítanak rendkívül modernnek a LiFePO4 aksik, még ezek sem működnek örökké. Előbb-utóbb lemerülnek, és gondoskodni kell a feltöltésükről.

Ehhez csupán egy lítium-vasfoszfát akkumulátortöltőre van szükség, valamint egy áramforrásra. Ma már rendkívül gyors töltést lehetővé tévő eszközök kaphatók, amelyek még nulla Celsius-fok alatt is hatékonyan működnek, továbbá por- és fröccsenésgátló védelemmel vannak ellátva. A rövidzárlat és az akkumulátor túltöltése elleni védelemmel felvértezett eszközök rendkívül biztonságosak.

Hogyan vásárolj Lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátortöltőt nálunk?

A legegyszerűbb, ha használod a weboldalunk jobb felső sarkában található keresőt. A nagyító ikonra klikkelve elkezdheted begépelni azt az akkumulátortöltőt, amire szükséged van. Így nem kell a kategórián belül lévő több tucatnyi terméket átnézned, hiszen a rendszer fel fogja dobni a számodra legrelevánsabb találatokat.

A kiszemelt lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátortöltő adatlapján mindenképp érdemes azért ellenőrizni, hogy a kompatibilis típusok fülön megtalálható-e az az eszköz, amihez a töltőt megvásárolnád.