Orion IP67 24/12 és 12/24 DC-DC konverterek

Ebben a termékkategóriában találod a webáruházunk által forgalmazott Orion IP67 24/12 és 12/24 DC-DC konvertereket. E berendezések alapvető fontosságúak az akkumulátoros táplálású mikrovezérlős eszközök számára, mivel ezek áramkörei gyakran különböző tápfeszültséget igényelnek. Helyhiány okán jellemzően nem lehetséges többfajta feszültségszintet alkalmazni.

A DC/DC átalakítók használatával az akkumulátor feszültségénél kisebb vagy nagyobb tápfeszültséget is ki lehet nyerni. Tekintsd meg termékpalettánkat és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb konvertert!

Nézet:
Sorrend:

Az Elektro Hungary webáruházat évek óta sikeresen működtetjük vásárlóink legnagyobb megelégedésére. A célunk az volt, amikor életre hívtuk webshopunkat, hogy egy helyről mindent meg lehessen rendelni, ami csak szükséges lehet a hétköznapi életünket könnyebbé tévő elektromos eszközök használatához. Mivel elektromos berendezésekről és azokkal kapcsolatos kiegészítőkről van szó, így rendkívül magas minőségi elvárásoknak kell megfelelnie azoknak a termékeknek, amelyek bekerülnek a kínálatunkba.

Munkatársaink azon dolgoznak, hogy minden termék adatlapján pontosan, hiánytalanul feltüntessék azok minden fontos paraméterét. Ha segítségre volna szükséged a megfelelő termék kiválasztása vagy egy adott eszköz használata kapcsán, akkor ügyfélszolgálatunk szívesen nyújt ebben segítséget számodra.

Miért hasznosak a DC-DC konverterek?

Elméletileg több különféle lehetőség is létezik arra vonatkozólag, hogy a bemeneti feszültségtől eltérő értékű feszültséget állítsunk elő. Erre kínálnak megoldást a feszültségosztók vagy a lineáris feszültségszabályozók. Ugyanakkor ezeknek a megoldásoknak a hátulütője, hogy kizárólag a bemeneti feszültségnél kisebb értéket tudnak előállítani. Fontos tudni, hogy alacsony hatásfokkal üzemelnek, mivel az úgymond feleslegessé váló energiát hővé alakítják át, amit aztán persze el is kell vezetni.

A DC/DC konverterek használata optimálisabb. Ezek a berendezések ugyanis az energiát átmenetileg mágneses vagy pedig elektromos térben tárolják, és a megfelelő pillanatban fel is szabadítják. Két fő fajtájuk egyike a “step down” konverterek, amelyek a bemeneti feszültségnél kisebb kimeneti feszültséggel rendelkeznek. A “step up” átalakítók értelemszerűen arra valók, hogy nagyobb feszültséget állítsanak elő.

Válaszd az igényeidnek megfelelő átalakítót!

Webáruházunkban kínálunk teljesen tokozott, vízálló és ütésálló eszközöket, amelyek a kigyulladással szemben is védettek. A Victron Energy Orion IP67-es DC-DC konvertereiben még a víz, olaj vagy más szennyeződés sem képes kárt tenni. Ezen kiváló minőségű termékek burkolata alumínium öntvényből készül, az elektronikai elemeket pedig a gyártás során gyantával vonják be.

Hogyan vásárolj Orion IP67 24/12 és 12/24 DC-DC konvertert nálunk?

Amennyiben DC-DC konvertert szeretnél vásárolni, akkor mindenképpen szánd rá a kellő mennyiségű időt a megfelelő termék kiválasztására. Több különféle típusú átalakítót is találhatsz nálunk, amelyek paraméterei lényegesen eltérnek egymástól.

A webáruházunkban található termékeknek már az elnevezése is igen beszédes, ám ha biztosra akarsz menni, akkor jól teszed, ha megtekinted a kiszemelt árucikk adatlapját is. A termékek képe mellett megjelenő mérleg ikonra klikkelve két vagy három átalakító főbb adatait gyorsan össze tudod vetni egymással, többek között a bemeneti feszültségtartományukat, a kimeneti teljesítményüket, a kimeneti feszültségüket és a kimeneti áramerősséget.

Ha kérdésed van, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!