Orion-Tr DC-DC nem izolált konverterek

Ebben a kategóriában galvanikusan leválasztott DC-DC konvertereket találhatsz. Áruházunk stábja azon dolgozik, hogy a kínálatot folyamatosan frissen tartsa és elérhetővé tegye az újonnan beérkező konvertereket megvásárlásra. Azon látogatóink, akik nem szeretnének a konverterek erdejében elveszni, hanem célzottan galvanikusan leválasztott DC-DC konvertereket keresnek, itt megtalálhatják őket egy helyen.

Felhozatalunkban a Victron Energy termékei találhatók meg jelenleg. Érdemes összevetni az egyes konverterek paramétereit, mivel jelentős különbség lehet közöttük. Tekintsd meg az elérhető galvanikusan leválasztott DC-DC konvertereket!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy aktív részese legyen az energiatárolási forradalomnak. Olyan termékeket kínálunk webáruházunk felületén keresztül, ami segíti a lakosság életét kényelmesebbé tenni. Olyan világmárkákhoz kínálunk megbízható és egyben biztonságos akkumulátorokat és hálózati töltőket, mint az Acer, az Apple, a Black&Decker, a Bosch, a Dell, a GoPro, a Huawei, a Husqvarna, a Karcher, a Nikon, a Panasonic, a Samsung vagy éppen a Toshiba.

Milyen galvanikusan leválasztott DC-DC konvertereket találhatsz nálunk?

A Victron Energy Orion típusú termékek stabil, megbízható működésükről ismertek, ezeket kínáljuk webáruházunkban megvételre. Ezen belül repertoárunk igen széles, éppen ezért érdemes alaposan áttanulmányozni a vásárlást megelőzően a megvásárolni kívánt árucikk vagy árucikkek adatlapját.

Akár összehasonlítást is lehet végezni az egyes termékek között, így hamar fény derül az azok közötti jelentős különbségekre. Egy olcsóbb és egy drágább DC/DC konverter között szignifikáns eltérés lehet a bemeneti feszültségtartomány, a kimeneti teljesítmény, a kimeneti feszültség, valamint a kimeneti áramerősség tekintetében is. Igyekszünk ezeket már a termék nevében is feltüntetni, de az a legjobb, ha az árucikk főbb paramétereit is áttanulmányozza az ember.

Ha érdekelnek a galvanikusan leválasztott DC-DC konverterek, akkor érdemes elmenteni ezt az oldalt a böngésző kedvencei közé. Így ha a későbbiekben is szükség lesz ilyen konverterre, akkor nem kell már keresgélni, hiszen itt legközelebb is meg fogod találni.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A galvanikusan leválasztott DC-DC konvertereket különféle szempontok alapján rendezheted: választhatsz az ár, név, népszerűség vagy felvitel szerinti rendezés között. Ezeket az opciókat a termékek fölött jobb oldalt találod. Ha az adott nézet nem a legmegfelelőbb számodra, akkor a termékek fölött bal oldalon választhatsz a négyzetrácsos vagy a listás elrendezés közül.

A termékeket a mérleg ikonra kattintva tudod összehasonlítani egymással. Két vagy három árucikket is össze tudsz így hasonlítani egymással átlátható módon. Egy konvertert az adatlapján található Megvásárolom gombra kattintva tudsz a kosaradhoz adni. A kosarad tartalmát a weboldal jobb felső sarkában lévő ikonra klikkelve ellenőrizheted.

Ha szeretnéd megrendelni a kosaradban lévő elemeket, kattints a Pénztár gombra. Ekkor még ellenőrizheted, hogy valóban azok vannak-e benne, amikre szükséged van. Ha igen, akkor klikkelj a Megrendelés gombra, amit a végösszeg mellett találsz.

Új vásárlóként lehetőséged van regisztrálni, de természetesen e nélkül is vásárolhatsz. A kapcsolattartási adatok mellett szükség lesz mindenképpen a számlázási adatokra, a szállítási és a fizetési adatokra. Végül még egyszer utoljára ellenőrizd, hogy minden adatot pontosan töltöttél-e ki, s ha igen, akkor véglegesítheted a megrendelést.