Orion-Tr DC-DC izolált konverterek

Ebben a kategóriában POL DC-DC konvertereket találhatsz. Webáruházunk csapata azon dolgozik, hogy mindenki megtalálhassa azt a konvertert, amire szüksége van. Azon látogatóink, akik nem akarnak elveszni az elektronikai árucikkek tengerében, hanem kifejezetten POL DC-DC konvertereket keresnek, itt összegyűjtve megtalálhatják őket.

Felhozatalunkban a Victron Energy termékei szerepelnek. A konverterek között találhatók teljesen tokozott, vízálló, ütésálló és a kigyulladással szembeni védelemmel felvértezett darabok, amelyekben olaj vagy szennyeződés sem tehet kárt. Tekintsd meg az elérhető POL DC-DC konvertereinket!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk, az Elektro Hungary olyan termékeket kínál online megvásárlásra, amelyekkel könnyebbé teheti bárki az életét. A Li-ion technológiára szakosodtunk, így termékpalettánkon belül találhatók utángyártott laptoptöltőktől kezdve telefonokhoz, tabletekhez, elektromos kerékpárokhoz, kéziszerszámokhoz, kamerákhoz vagy akár porszívókhoz való töltők, akkumulátorok, inverterek, de még szünetmentes tápegységeket és power bankokat is kínálunk. Kizárólag csúcsminőségű termékeket forgalmazunk, méghozzá kedvező áron.

Milyen POL DC-DC konvertereket találhatsz nálunk?

Jelenleg a Victron Energy különféle termékeit lehet tőlünk megvásárolni. A cég konverterei magas minőségükről és megbízhatóságukról ismertek, a Victron Energy árucikkei világszerte elérhetőek.

A kategórián belül számos különböző modellt találhatsz. Rendelhetsz tőlünk olyan DC-DC konvertert, amely 12/24V-os segédakkumulátorok töltésére alkalmas intelligens töltőgenerátorral rendelkező járművekben. Vásárlás előtt érdemes megnézni a termék adatlapját, külön megvizsgálva az olyan paramétereket, mint a kimeneti teljesítmény, a kimeneti feszültség, a kimeneti áramerősség és a maximális töltőáram.

Ha érdekelnek a POL DC-DC konverterek, és szeretnél elsőként értesülni az újdonságokról, akkor nézz be ide később is. A konvertereket megtalálhatod a kezdőlapról is, ám ha konkrétan csak ezeket keresed, akkor érdemes elmenteni ezt az oldalt a kedvenceid közé.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha a POL DC-DC konverterek között szeretnél válogatni, akkor a termékek fölött jobb oldalon megjelenő rendezési funkciók segítségével átláthatóbbá teheted a listát. Rendezheted a konvertereket ár szerint, név, népszerűség alapján vagy pedig a felvitel időpontjának megfelelően. Több különféle nézet közül is választhatsz, az elrendezési módok a termékek fölött bal oldalon találhatók.

Ha bizonytalan vagy, hogy két konverter közül melyik a jobb választás, akkor össze is hasonlíthatod őket. Ehhez kattints két vagy három konverter termékképe mellett megjelenő mérleg ikonra. Ekkor egymás mellett láthatod majd a konvertereket és a főbb paramétereiket, így könnyebben meg tudod hozni a döntést, hogy melyik felel meg leginkább az igényeidnek.

Ha kiválasztottad azt, amelyiket szeretnéd megvásárolni, akkor a Kosárba gombra kattintva tudod virtuális bevásárlótáskádba helyezni. Ennek tartalmát bármikor ellenőrizheted a weboldalunk jobb felső sarkában található táska ikonra kattintva. A Pénztár gombra klikkelve indíthatod el a megrendelés folyamatát. Erre regisztráció nélkül is van lehetőséged, ugyanakkor ha a későbbiekben is vásárolnál, akkor érdemes regisztrálni, hiszen így legközelebb sokkal gyorsabban le fogod tudni adni a megrendelésedet.