Töltők

Ebben a kategóriában megtalálod a Green Cell töltők széles választékát. Laptopok, drónok, kéziszerszámok, fűnyírók, kisgépek és egyéb elektronikai eszközök számára vásárolhatsz biztonságos és gyors töltést biztosító eszközöket. A kiegészítők, amelyeket itt találsz, a Green Cell termékei, amelyek megfelelnek az európai standardoknak és a te elvárásaidnak is.

Ha gyors töltési időre és az akkumulátorokat megkímélő technológiára vágysz, akkor itt jó helyen jársz. Válogass az eszközök között, amelyeket különböző alkategóriákra osztottunk a jobb átláthatóság érdekében.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő töltőt?

Lehet a világ legjobb akkumulátora, de egy jó töltő nélkül, amellyel hatékonyan lehet feltölteni, nem lesz több, mint egy hatalmas papírnehezék. Számtalan felhasználó teszi véletlenül tönkre az akkumulátorokat egyszerű töltési hibák elkövetésével.

Ez azt jelenti, hogy mielőtt megvennéd az energiaforrásod számára a töltőt, figyelembe kell venned az alábbi szempontokat.

A két eszköznek kompatibilisnek kell lennie egymással, és sajnos sok gyártó nem tartja szem előtt a kényelmes kezelhetőséget. Annak érdekében, hogy ne essünk az akkumulátortöltés hibáinak áldozatául, nézzük meg, mi mindent kell tudnunk az akkumulátor töltőiről.

Nézd meg a webáruházunk számos további termékét is, hogy megtaláld a megfelelő töltőhöz a tökéletes akkumulátorokat is. A további kiegészítőket könnyen böngészheted a jobb felső sarokban található kereső segítségével. Csak írd be az általad keresett kulcsszavakat, és máris kiszűrheted a több ezer áru közül a neked legmegfelelőbbeket.


Lassú vagy gyors

Ebben a kategóriában hagyományos, gyors és szupergyors töltők közül választhatsz. A szükséges töltési sebesség az akkumulátortól és az alkalmazástól függ. A legbiztosabb, ha megnézed az akkumulátortöltő gyártójának ajánlásait.

FONTOS: Minél gyorsabb a töltés, az annál melegebbé válik az akkumulátor. Ez számos dolgot eredményezhet, amelyek közül az egyik a gázkibocsátás mennyiségének növekedése, ami jó szellőzést igényel a károk megelőzése érdekében.


Hagyományos töltők

A csepptöltőt úgy tervezték, hogy egy bizonyos időn keresztül alacsony feszültségű töltést juttasson az akkumulátorba. Számos modell automatikus funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kikapcsol, amint az energiaforrás eléri a megadott maximális szintet, majd visszakapcsol, amint egy megadott minimális szint alá csökken.


Intelligens töltők

Ezek az eszközök figyelik az akkumulátor feszültségszintjét, és leállítják a töltést, ha az akkumulátor megtelt. Sok energiaforrás korai pusztulását a túltöltés okozza. Az intelligens töltők megakadályozzák ezt, és ezzel segítik az élettartam növelését.

FONTOS: Az akkumulátor mérete, vagyis az amperóra mennyisége, amelyet az eszköz tárol, segít kitalálni, hogy egy adott berendezés mennyi idő alatt tölti fel az aksit.

Ha sokat kirándulsz, számodra a túrázáshoz való töltők lehetnek ideálisak, és ha sokat vagy úton, akkor a hordozható modellek érdekelhetnek. Egyes termékeinkhez akár 3 év garanciát is biztosítunk.

Ha elektromosautó-töltőre van szükséged, nálunk megtalálod a megbízható modelleket, amelyek szinte minden típussal kompatibilisek. Ne feledd a kéziszerszámok áramellátásáért felelős kütyüket sem, hiszen a jó munkához a megbízható áramellátás is szükséges.