Miele 07330631 Tömlő - 1,8 m

Article No.: 888400577
Miele 07330631 Tömlő - 1,8 m

Miele 07330631 Tömlő - 1,8 m

Article No.: 888400577
Online ár: 4 400 Ft
Kiváló minőségű tömlő porszívóhoz

Jól felépített az egyszerű felszereléshez

Teljes funkcionalitás és kompatibilitás Miele porszívóval

Robusztus, strapabíró anyagok

Lecseréli Miele 07330631

Megbízható póttömlő porszívóhoz

Ha kompatibilis és költséges terméket keres - Hatékony porszívótömlő, jó helyen jár. Precíziósan illeszkedő csövünk ideális cserealkatrész a porszívójához. Precíz gyártásának köszönhetően pontosan illeszkedik az Ön készülékéhez. Így pénzt takaríthat meg egyszerűen a porszívó tömlőjének cseréjével, nem pedig a teljes tisztítóberendezéssel.

Porszívócsövünket a legújabb technológiával terveztük, hogy lenyűgöző szívóteljesítményt nyújtson. Legyen szó finom porról, háziállatszőrről vagy durvább szennyeződésről – ez a tömlő minden kihívásnak könnyedén megfelel. A robusztus felépítés hosszú élettartamot biztosít, és minimálisra csökkenti a sérülések valószínűségét.

A cseretömlő mind a fogantyúhoz, mind a tapadókoronghoz egyszerű, praktikus kattanási mechanizmussal van rögzítve, vagyis a tömlő pillanatok alatt cserélhető. A precíziós kialakítású csatlakozásoknak köszönhetően a tömlő biztonságosan rögzíthető a készülékhez. A szállításhoz tartozik egy gyűrű a szívótömlő és a csatlakozó csonkok rögzítéséhez.

Rendeljen hát még ma, és minden eddiginél hatékonyabban és alaposabban végezze el a tisztítást kiváló minőségű porszívócsövünkkel.