Porszívó akkumulátorok

A robotporszívók évről évre egyre népszerűbbnek számítank. Mind többen fedezik fel az automata készülékek előnyeit, és napjainkban már a megfizethető luxuskategóriába tartoznak ezek a termékek. Ahhoz azonban, hogy a robotporszívód mindig a legjobb formáját hozhassa, csúcsminőségű porszívó akkumulátorra lesz szükséged.

Kínálatunkban az olyan népszerű porszívómárkákhoz találsz kiváló aksikat, mint az iRobot, a Dyson, az AEG vagy éppen a Samsung. Webshopunkban könnyedén rákereshetsz a kompatibilis porszívó akkumulátorokra, a kiszemelt termékeket pedig futárszolgálattal juttatjuk el hozzád.

Porszívó akkumulátorok a legnépszerűbb márkákhoz

Nálunk kiváló minőségű (Green Cell) utángyártott akkumulátorokat talász porszívókhoz, beleértve az AEG, EcoGenic, az iRobot, a Dyson, a Samsung és más népszerű modelleket. Minden porszívó akkumulátorunkra gyártói garancia vonatkozik, és 30 napos, 100%-os elégedettségi garanciát tartalmaznak.

Velünk tehát biztosra mehetsz, hiszen a Green Cell márka az egyik legnevesebb gyártónak számít a piacon. Ezek az utángyártott akkumulátorok tartósak, erősek és persze 100%-ban megbízhatók.

Találd meg a megfelelő aksit pillanatok alatt

Tudjuk, hogy laikusként nem könnyű eligazodni ekkora választékban és ennyi lehetőség között. Nálunk nem kell szakembernek lenned, hogy kiválaszthasd a kompatibilis porszívó akkumulátort.

Ehhez elegendő a bal felső sarokban található keresőmezőt igénybe venned. Ha például iRobot porszívó akkumulátort keresel, nincs más dolgod, mint a porszívó típusát begépelni a keresőbe. A rendszer automatikusan feldobja azokat az aksikat, amelyek tökéletesek lesznek a készülékedhez. Ez a funkció természetesen bármely gyártó bármely típusával működik.

Hogy még inkább biztosra mehess, minden porszívó akkumulátor termékoldalán részletes információkat helyeztünk el. Nem csupán a technikai paraméterekről tudhatsz meg többet, hanem a kompatibilitásról is.

A “Kompatibilis eszköz” és a “Kompatibilis típus” menüpontokban az összes olyan porszívót felsoroljuk, amelyhez illik az adott akkumulátor. Ha pedig ezek után is kérdéseid lennének, szakértő kollégáink örömmel segítenek.

A rendelés menete nálunk

Ha nálunk vásárolsz, nem kell idegesítő és időrabló lépéseken átverekedned magad. A “Megvásárolom” gombra kattintva azonnal a kosaradhoz léphetsz. Ezután eldöntheted, hogy regisztrációval együtt vagy anélkül szeretnél-e vásárolni.

Mi mindenképp a regisztrációt javasoljuk, hiszen így a jövőben még kényelmesebben rendelhetsz tőlünk. Többé nem kell majd megadnod az adataid, nyomon követheted az aktuális rendeléseid, és akár a hírlevelünkre is feliratkozhatsz.

Miután kitöltöttél minden adatot, már csak a szállítási és fizetési módot kell meghatároznod. Természetesen itt is többféle opciót kínálunk.

Ezek a lehetőségeid szállítás és fizetés kapcsán

Ami a szállítást illeti, igen sokféle opció közül választhatsz. A klasszikus házhoz szállítás mellett ugyanis akár csomagpontra is kérheted az új porszívó akkumulátorodat. Ennek előnye, hogy az ott elhelyezett csomagot akkor veszed át, amikor csak akarod.

Annak sincs akadálya, hogy személyesen vedd át az akkumulátort nyíregyházi üzletünkben. Ilyenkor egyáltalán nem kell szállítási díjat fizetned, nyitvatartási időben pedig bármikor beugorhatsz a csomagodért.

A fizetés kapcsán két lehetőség áll előtted. Dönthetsz az utánvét vagy a bankkártyás fizetés mellett.