Túláramvédelem

Ebben a kategóriában túláramvédelemmel kapcsolatos árucikkeket találsz. Webshopunk csapata folyamatosan frissen tartja az árukészletet és feltölti az újonnan beérkező termékekkel virtuális polcainkat. Ha nem szeretnéd átböngészni teljes termékpalettánkat, hanem célzottan túláramvédelemmel kapcsolatos termékeket keresel, itt megtalálhatod a számításaidat.

Felhozatalunkban jelenleg a Victron Energy különféle árucikkei találhatók meg. Vannak néhány ezer forintos tételek és olyanok is, amelyek megvásárlása ötszámjegyű összegbe kerül. Vegyesen szerepelnek kínálatunkban olcsóbb és drágább olvadóbiztosító betétek, olvadóbiztosító foglalatok, négy- és hatpontos közösítő sínek fedéllel. Tekintsd meg túláramvédelemmel kapcsolatos termékeinket!

Cégünk, az Elektro Hungary igszekszik lépést tartani a mobilitás kapcsán felmerülő igényekkel. A Li-ion technológián belül kínálunk utángyártott laptoptöltőket és akkumulátorokat, továbbá telefon-, tablet-, elektromos kerékpár, kéziszerszám-, kamera- és porszívó akksikat és töltőket egyaránt. Olyan világmárkák termékeit forgalmazzuk, mint az Acer, a Canon, a Dell, a GoPro, a HP, a Husqvarna, a JBL, a Karcher, a Makita, a Nikon, a Panasonic, a Samsung, a Sony, a Xiaomi és a Victron Energy Blue Power. Mi vagyunk a lengyel Green Cell termékek hivatalos magyarországi disztribútorai.

Milyen túláramvédelemmel kapcsolatos terméket találhatsz nálunk?

Számos különféle olvadóbiztosító betétet, olvadóbiztosító foglalatot és közösítő sínt találhatsz az itt látható termékek között. Jelenleg a Victron Energy termékeit kínáljuk megvásárlásra.

Egy olvadóbiztosító betét esetén például érdemes megfigyelni annak névleges feszültségét, a biztosíték típusát, a maximális erősséget és a garancia időtartamát. Ezeket az adatokat minden termék adatlapján meg lehet találni. Ha szeretnéd, két terméket össze is hasonlíthatsz egymással. Ehhez klikkelj a mérleg ikonra mind a két összehasonlítani kívánt árucikk esetében.

Amennyiben szeretnél még a jövőben túláramvédelemmel kapcsolatos termékeket vásárolni, akkor érdemes ezt az oldalt elmentened, később még kapóra jöhet, ha célzottan ilyen jellegű árucikkekre lesz szükséged.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha a túláramvédelemmel kapcsolatos termékek között szeretnél válogatni, de nem szeretnél elveszni az árucikkek rengetegében, akkor különféle szempontok alapján rendezheted a listában megjelenő elemeket. Többféle rendezési elv létezik, ilyen az ár, a név és a felvitel időpontja szerinti rendezési lehetőség. Ezeket a terméklista fölött jobb oldalon találod. A bal oldalon a rendezési nézetek közül választhatsz, a rácsos és listás nézet áll rendelkezésedre.

Weboldalunk jobb felső sarkában található egy nagyító ikon, amire kattintva keresést indíthatsz. Ezt akkor érdemes használnod, ha tudod nagyjából a termék nevét, így célzottan azokat az árucikkeket fogod látni a listában, amelyek a leginkább megfelelnek a keresési feltételeknek.

A termékekről bővebb információt tudhatsz meg, ha a képükre vagy a nevükre kattintasz. A rendelni kívánt mennyiség megadását követően tedd a kívánt terméket a kosaradba, aminek tartalmát jobb felül a bevásárlótáska ikonra kattintva tudod ellenőrizni. A megrendelés véglegesítéséig vezető úton meg kell adnod a kapcsolattartással, szállítással és fizetéssel kapcsolatos adataidat, majd nem marad más dolgod, mint várni a csomagot.