Laptop akkumulátorok

Mindegy, hogy Acer, Lenovo, Dell, Apple vagy más márkájú laptopot használsz, nálunk biztosan találsz kompatibilis akkumulátort. Webáruházunk kínálata több ezer különböző aksit foglal magában, melyekhez remek árakon juthatsz hozzá. Mindenképp érdemes szétnézned nálunk, ha a géped már nem bírja sokáig töltés nélkül. Egy új laptop akkumulátorral igazán hosszú ideig használhatod majd a készüléket!

Webshopunkban az egyes márkákat külön kategóriába rendeztük, de használhatod a jobb felső sarokban lévő keresőt is. Csak írd be laptopod típusát, és máris megmutatjuk, milyen akkumulátorok jöhetnek szóba.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy otthon vagyunk akkumulátor témában. A laptop aksik mellett számos egyéb típust is kínálunk. Tőlünk például a drónodhoz, a hangszóródhoz vagy éppen az e-book olvasódhoz is rendelhetsz megfelelő akkumulátort. Ami pedig a laptopokat illeti: lényegében bármely gyártó bármely modelljéhez megkeresheted az ideális cellákat.

Amit az utángyártott laptop akkumulátorokról tudni érdemes

Az utángyártott aksikról elképesztően sok tévhit kering a neten. A valóságban ezek a termékek biztonságosak, tartósak és erősek. Egy minőségi utángyártott akkumulátor - és mi csak ilyeneket tartunk - minden fontos tulajdonságában megegyezik a gyári verziókkal. Green Cell: Eredeti Minőségű Akkuk.

Lényeges különbség azonban az ára: az utángyártott termékek ugyanis olcsóbbak. Az általunk forgalmazott Green Cell akkumulátorok tökéletesen illeszkednek az adott laptopba, miközben az eredetivel megegyező kapacitást biztosítanak.

A standard, Green Cell cellák kedvező árukkal hódítanak, és általában 300-500 töltési ciklust támogatnak. A PRO (Samsung cellák), illetve az ULTRA (Panasonic cellák) verziók viszont akár 1000 töltésig is használhatók. A teljesítményük tehát megegyezik az eredetiével, vagy éppen meg is haladja azt.

Laptop akkumulátorok bármely márkához

Ha Acer laptop akkumulátort keresel, már válogathatsz is. Ha Apple-öd van, akkor sem kell tovább keresgélned. De ha egy Dellen dolgozol, nálunk akkor is találsz megfelelő akkut.

A felsorolás persze nem teljes. Hogyan is lehetne az, hiszen a termékpalettánk több ezer termékből áll. HP, Lenovo, LG, Sony vagy éppen Asus és Toshiba gépedhez egyaránt rendelhetsz első osztályú aksit. Hatalmas akkumulátor választékkal várunk.

Így találhatod meg a megfelelő laptop akkut

Tudjuk, milyen bosszantó, amikor egy webshopban több ezer terméket kell átnézni, hogy megtaláld a számodra ideálisat. Nálunk kényelmes módszer vár! Csak írd be a bal felső sarokban található keresőbe a laptopod márkáját és modelljét, és a rendszer máris megmutatja, milyen termékek jöhetnek szóba.

Az általunk forgalmazott laptop akkumulátorok többségére igaz, hogy több modellhez is használhatók. Minden termékadatlapon pontos leírást találsz, hogy mely készülékekkel kompatibilis a kiválasztott laptop akku.

A keresőbe írt kifejezésre minden kompatibilis terméket megmutatunk neked. Amennyiben bővebb információra is szükséged van, az adatlapokon részletes technikai leírást is találsz.

Rendelj egyszerűen és gyorsan

Nálunk nemcsak a keresés felhasználóbarát, hanem a rendelés folyamata is 0-24-ben rendelhetsz webshopunkban. Miután kosárba helyezted a kiválasztott akkumulátort, már csak néhány adat megadására van szükség. Érdemes regisztrálnod hozzánk, hiszen így később még gyorsabban leadhatod a rendelésed.

A fizetés és szállítás kapcsán többféle opciót is kínálunk: bankkártya, előreutalás, utánvét vagy készpénz személyes átvétel esetén. Ami a kézbesítést illeti, a házhoz szállítás és a csomagpont egyaránt rendelkezésedre áll.