Blog

Forradalmi Energiamegoldás Kéznél: A PowerCube ULT-500
2023.07.05 14:43
Forradalmi Energiamegoldás Kéznél: A PowerCube ULT-500

Valaha is elfogyott az akkumulátorod pont amikor szükséged volt rá? A PowerCube ULT-500 hordozható energiaállomás erre ad megoldást. Kiválóan alkalmas azoknak, akik gyakran vannak úton, a természetben, vagy akik egy megbízható vészhelyzeti energiaforrást szeretnének.

Az ULT-500 egy kompakt és könnyű hordozható energiaállomás, ami 560Wh kapacitással és 500W névleges teljesítménnyel rendelkezik. Tökéletes társ azok számára, akik szeretnek kempingezni, horgászni, vagy akár építési területeken dolgozni, ahol nincs közvetlen hozzáférés az elektromos hálózathoz.

A PowerCube ULT-500 beépített LiCoMnNiO2 akkumulátora biztosítja, hogy a készülék több mint 3000 cikluson keresztül működjön. Az energiaállomást napenergiával, DC-vel vagy Type-C csatlakozóval is töltheti.

Az eszköz számos kimeneti porttal rendelkezik, beleértve három USB-A portot (QC 3.0), egy USB-C portot (65W PD), egy autós szivargyújtó aljzatot, és két AC kimenetet (EU szabvány, 220-240V~ 50Hz). Emellett tiszta szinusz hullámú áramot szolgáltat, ami kíméli az elektromos eszközöket.

A PowerCube ULT-500 továbbá egy beépített LED lámpával is rendelkezik, ami tökéletes megoldás áramkimaradás esetén, kiránduláskor, vagy kempingezéskor.

Összefoglalás:

Az ULT-500 hordozható energiaállomás egy rendkívül sokoldalú eszköz, amely magas kapacitásával, hosszú élettartamával és sokféle csatlakozási lehetőségével kiemelkedik a piacon. Ne hagyja, hogy az akkumulátor hiánya akadályozza meg a kalandjait vagy munkáját!

Vissza