C típusú USB adapterkábel MagSafe 1-hez Apple ADA-C2MS1 for AppleNotebook-ot - 100 W, nylon

Cikkszám: 889001390
C típusú USB adapterkábel MagSafe 1-hez  Apple ADA-C2MS1 for AppleNotebook-ot - 100 W, nylon

C típusú USB adapterkábel MagSafe 1-hez Apple ADA-C2MS1 for AppleNotebook-ot - 100 W, nylon

Cikkszám: 889001390
Online ár: 5 500 Ft
Leírás: USB-C adapterkábel notebookhoz MagSafe csatlakozóval

Precízen illeszkedő kialakítás a megbízható csatlakozásért. Teljes funkcionalitás és kompatibilitás az Apple elektromos eszközökkel. Kompakt és hordozható. Kicseréli az Apple ADA-C2MS1-et.

Ha kompatibilis és költséghatékony töltőadaptert keres, jó helyen jár. Csalódott, mert laptopjának MagSafe töltője hibás vagy eltört? Szembesülsz azzal a problémával, hogy csak USB-C töltőkábelek és töltők vannak otthon? Ne aggódjon, megvan a tökéletes megoldás az Ön számára.

Ezzel a kiváló minőségű adapterrel nem csak a tönkrement MagSafe töltő okozta bosszúságot győzheti le, hanem a meglévő USB-C erőforrásokhoz való könnyű hozzáférést is élvezheti. Ezzel az USB-C – MagSafe 1 töltőadapterrel könnyedén, gyorsan és biztonságosan töltheti notebookját vagy laptopját MagSafe csatlakozással. Az adapterkábellel könnyedén csatlakoztathat USB-C töltőt vagy töltőkábelt a notebook MagSafe portjához.

Az ebbe a töltőadapterbe integrált, könnyen érthető LED-kijelzővel azonnali megerősítést kaphat a töltés állapotáról. FONTOS: Győződjön meg arról, hogy az USB-C töltő vagy töltőkábel elegendő energiát biztosít a notebook megfelelő töltéséhez. Fedezze fel USB-C MagSafe 1 töltőadaptereink kényelmét és hatékonyságát, és gond nélkül töltse fel notebookját vagy laptopját. Tapasztalja meg az azonnali eredményeket kiváló minőségű technológiánknak köszönhetően.