Victron Energy BMS 12/200 Akkumulátorkezelő rendszer

Cikkszám: BMS012201000
Victron Energy BMS 12/200 Akkumulátorkezelő rendszer

Victron Energy BMS 12/200 Akkumulátorkezelő rendszer

Cikkszám: BMS012201000
Online ár: 96 500 Ft

A BMS 12/200 a Victron lítium-vas-foszfát (LiFePO4) intelligens akkumulátorokhoz készült akkumulátorkezelő rendszer. Kifejezetten 12V-os rendszerekhez tervezték 12V-s váltakozó áramú generátorral.

A BMS 12/200 az akkumulátoron (vagy az akkumulátorcsoporton) belül külön-külön figyeli és védi az egyes akkumulátorcellákat, továbbá leválasztja a váltakozó áramú generátort, a töltőforrásokat vagy az egyenáramú fogyasztókat alacsony akkumulátorfeszültség, magas akkumulátorfeszültség vagy túlmelegedés esetén.

A váltakozó áramú generátor erre a célra tervezett csatlakozása biztosítja az áramkorlátozást és az egyirányú működést a váltakozó áramú generátor irányából az akkumulátor felé, vagyis bármilyen méretű váltakozó áramú generátor (és indító akkumulátor) biztonságosan csatlakoztatható a Smart Lithium akkumulátor(ok)hoz.

Az ezt a célt szolgáló, fogyasztókhoz készült csatlakozó leválasztja a fogyasztókat alacsony akkumulátorfeszültség, magas akkumulátorfeszültség vagy túlmelegedés előfordulásakor.

A BMS-egység egy távoli be- és kikapcsoló csatlakozóval is fel van szerelve, amivel a BMS (és a rendszer) egy távoli kapcsolón keresztül kikapcsolható.