Biztosíték foglalatok

Ebben a kategóriában biztosítékfoglalatokat találhatsz. Webshopunk stábja azon munkálkodik, hogy minden olyan biztosítékfoglalatot megtaláljanak látogatóink, amire csak szükségük van. Azok a látogatók, akik nem szeretnének hosszasan böngészni a túláramvédelemmel kapcsolatos termékek között, hanem konkrétan biztosítékfoglalatokat keresnek, itt megtalálhatják őket összegyűjtve.

Kizárólag olyan gyártók termékeit lehet megvásárolni webshopunkból, amelyek adnak a minőségre, és biztonsággal használhatók. A nálunk kapható Victron Energy termékek e szempontoknak teljes mértékig megfelelnek. Tekintsd meg az akár azonnal megrendelhető biztosítékfoglalatokat!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk azért hozta létre az Elektro Hungary webshopot, hogy segítsük kényelmesebbé tenni az emberek hétköznapi életét. A mobilitás kapcsán folyamatosan nő a kereslet, mi pedig szeretnénk részt venni az energiatárolási forradalomban.

Kínálatunkban épp úgy megtalálhatók a laptoptöltők, telefon, tablet és elektromos kerékpár töltők, mint a kéziszerszámokhoz, kamerákhoz és porszívókhoz való töltők és akkumulátorok. Repertoárunkban szerepelnek még inverterek, power bankok, szünetmentes tápegységek is. Túláramvédelemmel kapcsolatos termékeket, biztosítékokat és foglalatokat is kínálunk megvásárlásra.

Milyen biztosítékfoglalatokat találhatsz nálunk?

Webáruházunkban jelenleg a Victron Energy biztosítékfoglalatait találhatod meg. Ez a gyártó magas minőségű termékeiről vált híressé, amelyek megbízhatóan teszik a dolgukat. Ár/érték arány tekintetében kifejezetten kedvezőek.

Felhozatalunkban szerepelnek MIDI, ANL és MEGA olvadóbiztosító foglalatok mellett 4, 5, 6 és 8 pontos közösítő sínek. Mindezeken felül kínálatunkban található dupla M8 csatlakozó szett is. Mielőtt a kosaradba helyeznél egy terméket, érdemes alaposan áttanulmányozni az adatlapját, hogy a számodra legmegfelelőbb biztosítékfoglalatot kapd majd meg a futártól.

Ha érdekelnek a túláramvédelemmel kapcsolatos termékek, azon belül pedig várható, hogy a jövőben is szükséged lesz biztosítékfoglalatra, akkor érdemes elmentened ezt az oldalt a böngésződ kedvencei közé. Így amennyiben a jövőben ilyen árucikkre lesz szükséged, akkor könnyebb dolgod lesz, és nem kell keresgéléssel töltened az idődet.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Annak érdekében, hogy ne vessz el a biztosítékfoglalatok között, rendezheted őket különféle szempontok alapján. A termékek fölött jobb oldalon van egy legördülő menü, amiből kiválaszthatod, hogy ár, betűrend, népszerűség vagy felvitel alapján szeretnéd, ha listázná a rendszer az árucikkeket. Különböző nézetek közül is választhatsz, a rácsos és a listás elrendezés között az a fő differencia, hogy az előbbi esetben több terméket láthatsz egy oldalon, míg utóbbi esetében több információt tudhatsz meg az egyes biztosítékfoglalatokról anélkül, hogy meg kellene tekintened az adatlapjukat.

A termékeket össze is hasonlíthatod egymással. Ehhez kattints kettő vagy három árucikk esetében a mérleg ikonra. Így a legfőbb paramétereiket egyetlen felugró ablakban fogod látni, ami jelentős mértékben megkönnyítheti a kiválasztással kapcsolatos döntésedet.

Ha szeretnéd valamelyik biztosítékfoglalatot megvenni, akkor kattints a Kosárba gombra. Jobb felül van egy ikon a honlapunkon, amin egy szám szerepel. Ez mutatja, hogy pillanatnyilag hány elem van a kosaradban. Ha szeretnéd megtekinteni őket, klikkelj az ikonra. Ekkor a rendszer listázza virtuális kosarad tartalmát.

A pénztár gombra kattintva, ha még nem léptél be, a rendszer felkínálja, hogy regisztrálj. Ez nem kötelező, regisztráció nélkül is tudsz vásárolni.