Vezetékek és érzékelők

Vezetékek és érzékelők

Ebben a kategóriában inverterekhez szükséges vezetékek és érzékelők találhatók. Webáruházunk stábja arra fókuszál, hogy minden olyan ilyen eszköz elérhető legyen vásárlóink számára, amelyre igény mutatkozik. Azok, akik nem szeretnének elveszni a különféle inverter kiegészítők tengerében, hanem célzottan vezetékeket és érzékelőket keresnek, itt megtalálhatják őket egy helyen.

Felhozatalunkban a holland Victron Energy árucikkei találhatók. Ezek kapcsán sem biztonsági, sem megbízhatósági probléma nem merülhet fel, így bátran merjük őket ajánlani. Tekintsd meg az általunk kínált vezetékeket és érzékelőket!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk az Elektro Hungary webshopján keresztül kíván választ adni a megnövekedett mobilitási igényekre. Forgalmazunk töltőket, akkumulátorokat telefonhoz, tablethez, elektromos kerékpárhoz, kéziszerszámhoz, kamerához, porszívóhoz is. Repertoárunkban megtalálhatók az inverterek és inverter kiegészítők, UPS szünetmentes tápegységek, power bankok. Olyan világmárkákhoz kínálunk töltőket és aksikat, mint az Acer, az Apple, az Asus, a Bosch, a Canon, a Dell, az Emporia, a Fujitsu, a Huawei, az IBM, a Karcher, az LG, a Sony, a Panasonic, a Samsung, a TDK, a Xiaomi és a Victron Energy Blue Power.

Milyen vezetékek és érzékelők kaphatók nálunk?

Csupán néhány ezer forintért beszerezhetők a különböző hosszúságú UTP kábelek, digitális kimeneti kábelek, végcsatlakozók, hőmérséklet-érzékelők, CAN-bus BMS átalakítóvezetékek. Egy fokkal magasabb árkategóriába tartoznak a be- és kikapcsoló vezetékek, invertáló be- és kikapcsoló vezetékek, távvezérlő kábelek, C típusú hőmérséklet-érzékelők és más hőmérséklet-érzékelők, hosszabbító vezetékek.

Termékpalettánkon szerepelnek még árammérő szenzorok, inverterekhez szükséges áramváltók, átalakítók, MK2-USB interfészek és panelek. A fejlesztések ezen a területen is folyamatosak, így az innovatív árucikkek folyamatosan megjelennek webshopunkban.

Ha várhatóan a jövőben is szükséged lesz az inverterekhez szükséges vezetékekre és érzékelőkre, akkor érdemes erre az oldalra a későbbiek során is visszalátogatni. Természetesen a főoldalról is meg lehet találni őket vagy akár a kereső használatával, ám itt egy helyen össze vannak gyűjtve.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A terméklistában megjelenő elemek felett jobb oldalon van egy legördülő lista. Ennek segítségével a vezetékek és érzékelők népszerűség, ár, név vagy felvitel alapján is rendezhetők. Két különböző nézet közül lehet választani, a rácsos esetén a listaoldalon egyszerre több árucikk jelenik meg, a listás opció kiválasztásakor kevesebb elem látszik egy oldalon, ugyanakkor több információt meg lehet tudni róluk már az adatlapjuk megtekintése nélkül.

Mi minden esetben azt javasoljuk, hogy tekintsd meg az alkatrész adatlapját, ahol minden főbb paramétert megtudhatsz róla, beleértve a gyártót, a gyártói megnevezést, a termék típusát és a garancia időtartamát is.

Amennyiben megbizonyosodtál róla, hogy az adott vezeték vagy érzékelő ideális a számodra, a megvásárolom gombra kell kattintani. Honlapunk jobb felső sarkában van egy piktogram, erre klikkelve megtekinthető a kosár tartalma. A benne lévő elemek tetszőlegesen módosíthatók egészen a megrendelés leadásáig. Rendszerünk lehetőséget biztosít arra, hogy akár regisztráció nélkül is véglegesítsd a rendelést.