Inverterek beépített akkumulátortöltővel

Ebben a kategóriában invertereket találsz beépített akkumulátortöltővel. Webshopunk teljes stábja azon dolgozik, hogy folyamatosan kiszolgálja a vásárlók igényeit. Igyekszünk minél hamarabb feldolgozni a beérkező megrendeléseket és gondoskodni arról, hogy ügyfeleink időben megkapják azt, amire szükségük van.
Ha nem szeretnéd teljes termékpalettánkat átböngészni, hanem célzottan intvertert keresel beépített akkumulátortöltővel, akkor itt jó eséllyel meg fogod találni azt, ami kell neked. Felhozatalunkban megtalálhatók a Green Cell termékei mellett a Victron Energy EasySolar modelljei egyaránt. Egy dolog felől ne legyen kétséged: mindegyik gyártó magas minőségű invertereket állít elő.

Nézet:
Sorrend:

Az Elektro Hungary azzal a céllal jött létre, hogy olyan termékeket ajánljon vásárlói számára, amelyek a mindennapi életet kényelmesebbé teszik. A Li-ion technológiájú termékek között találhatók akkumulátorok laptopokhoz, telefonokhoz, tabletekhez, elektromos kerékpárokhoz, kéziszerszámokhoz, kamerákhoz, sőt, még porszívókhoz is. Webáruházunk kínálatában található továbbá inverter, UPS szünetmentes tápegység és powerbank is. Cégünk küldetése, hogy az energiatárolási forradalom aktív szereplőjeként segítse az embereket, hogy minden elektromos eszközük üzemképes legyen, amikor csak szükségük van rá, akár napelemes rendszerek segítségével. A Green Cell hazai disztribútoraiként kiváló minőségű termékeket kínálunk.


Milyen invertereket találhatsz nálunk beépített akkumulátortöltővel?

Jelenleg a fent említett két márkától kínálunk olyan invertereket, amelyek beépített akkumulátortöltővel rendelkeznek. Ha a Green Cellről esetleg még nem hallottál, akkor érdemes róla tudni, hogy közel tíz éves múlttal rendelkezik. Még az előző évtized elején, 2013-ban került megalapításra Lengyelországban. Sokan kedvelik a Green Cell termékeit, mert bár magas minőséget képviselnek, ár/érték arányuk miatt versenyképesebb, mint néhány nevesebb gyártó. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy felvesszük a kínálatunkba a Green Cell invertereit is.
Repertoárunkban eltérő teljesítményű invertereket találsz ebben a kategóriában. Mindenképpen érdemes a vásárlás előtt a termékek adatlapját alaposan áttanulmányoznod, külön figyelmet fordítva az olyan adatokra, mint a hatásfok, a használható teljesítmény, a pillanatnyi teljesítmény, az alap energiafogyasztás és a maximális töltőáram. Ezenfelül megtekintheted a bemeneti és a kimeneti feszültséggel, a kimeneti frekvenciával, a kimeneti jelalakkal kapcsolatos adatokat, valamint azt, hogy fel van-e vértezve az adott inverter túlmelegedés és túlfeszültség elleni védelemmel.


Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Az invertereket sorba rendezheted ár szerint növekvő vagy csökkenő sorrendbe, ehhez használd a termékek fölött a jobb felső sarokban lévő legördülő listát. Vannak más rendezési szempontok is, mint a betűrend vagy a felvitel ideje.
Két különböző nézet közül is választhatsz, ezeket a termékek fölött bal oldalon találod. A négyzetes elrendezés esetén nagyobb képet látsz az egyes inverterekről, de kevesebb adatot, míg a listás, azaz második nézetben éppen fordítva: kisebb képeket mutat a rendszer, de jóval több adatot.
Ha valamelyik terméket szeretnéd megvásárolni, akkor a Kosárba gombra kell kattintani. Ezen a ponton dönthetsz úgy, hogy tovább vásárolsz vagy megnézed a kosarad tartalmát és leadod a megrendelésedet. Akár regisztráció nélkül is tudsz vásárolni, ám ha szeretnél még a jövőben is visszatérni, akkor kényelmesebb regisztrálni. Ebben az esetben ugyanis egyszer elég megadnod a kapcsolattartási és számlázási adataidat, a rendszer pedig meg fogja őket jegyezni.