Energiatárolás

Ebben a kategóriában energiatárolással kapcsolatos eszközök érhetőek el. Webáruházunk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy minden olyan termék megtalálható legyen virtuális polcainkon az energiatárolás kapcsán, amire csak igényt mutatnak látogatóink. Stábunk épp ezért mindent meg is tesz annak érdekében, hogy senkinek se kelljen csalódnia.

Felhozatalunkban kizárólag kiváló minőségű termékek találhatóak meg, amelyek minden tekintetben megfelelnek a felhasználók magas elvárásainak. Repertoárunkban megtalálható a lengyel Green Cell márka termékkínálata, amely kitűnő ár/érték arányú árucikkekkel vívta ki az emberek bizalmát az eltelt évek során.

Nézet:
Sorrend:
 

Az Elektro Hungary webshop azzal a céllal jött létre, hogy egy helyen meg lehessen vásárolni mindent, ami csak kell a hétköznapi életet kényelmesebbé tevő elektronikai termékek kifogástalan működéséhez. Webáruházunkban éppúgy megtalálhatók az utángyártott laptop-akkumulátorok és töltők, mint a telefonokhoz, elektromos kerékpárokhoz, kéziszerszámokhoz, kamerákhoz és porszívókhoz való töltők, de kínálunk napelemes rendszerekhez való eszközöket is.

Milyen energiatárolással kapcsolatos termékeket találhatsz nálunk?

Kínálatunkban jelenleg a Green Cell napelemes rendszerekhez való energiatárolója szerepel. Ha szeretnéd csökkenteni a villanyszámlád, sőt, adott esetben akár nullára redukálni, akkor egy ilyen eszközzel jelentős lépést tehetsz efelé.

Egy lítiumalapú energiatároló segítségével garantálható a szünetmentes áramellátás, függetlenül attól, hogy éppen süt-e a nap vagy sem. Akár 8 energiatároló is összekapcsolható, így 40 kWh felhasználható energia is elspájzolható ezzel a módszerrel.

Magáról a gyártóról érdemes tudni, hogy az Elektro Hungary a Green Cell termékek hivatalos hazai disztribútora. Ez egy lengyel gyártó, amelyet 2013-ban alapítottak. Rendkívül jó ár/érték arányú termékeivel hamar keresetté váltak az árucikkeik, ezért is szerepeltetjük őket a termékpalettánkon.

Folyamatosan figyeljük, hogy milyen igénye van az energiatárolók kapcsán látogatóinknak, ügyfeleinknek. Mindezt figyelembe véve bővítjük, alakítjuk kínálatunkat.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Az energiatárolóknak, mint minden más terméknek, igyekszünk rendkívül beszédes, lényegre törő nevet adni. Ezen eszközöknek már a nevéből meg lehet tudni, hogy ki a gyártója, milyen célt szolgál, milyen az akkumulátortípusa, mekkora a kapacitása és a feszültsége.

Egy energiatároló megvásárlása komoly beruházás, így előrelátó dolog alaposan utánanézni, mit is vesz az ember. A termékek adatlapján feltüntetjük a felsoroltakon túl azt, hogy fel van-e vértezve túlmelegedés, rövidzárlat, túlmerülés és túltöltés elleni védelemmel az adott energiatároló. Megtudható továbbá minden információ a portokról, a garanciáról, a termék súlyáról és méreteiről is.

Az adott termék a Megvásárolom gombra kattintva helyezhető a virtuális bevásárlótáskába, aminek tartalma weboldalunk jobb felső sarkában tekinthető meg. A rendelés leadásához a kapcsolattartási, szállítási és fizetési adatok megadására van szükség.