Victron Energy

Ebben a kategóriában Victron Energy termékeket találhatsz. Webshopunk minden tagja azon munkálkodik, hogy a gyártó minden terméke elérhető legyen, amire csak igény mutatkozik. Azon látogatóink, akik olyannyira kedvelik ezt a márkát, hogy más gyártók termékeire nem is kíváncsiak, itt biztosak lehetnek benne, hogy csak Victron Energy által készített produktummal fognak találkozni.

Repertoárunkban szerepelnek olyan néhány ezer forintos termékkiegészítők is, mint a fali tartókonzolok, töltő védőtokok és különféle kábelek. Amennyiben Victron Energy invertert keresel vagy éppen monokristályos napelemet, azokat is könnyedén megtalálhatod itt. Nézz szét nálunk és vásárold meg azt, amire szükséged van!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk, az Elektro Hungary megoldást kínál az utóbbi időben tapasztalható megnövekedett mobilitási igényekre. A Li-ion technológiára szakosodtunk, így többek között utángyártott laptop-, telefon-, tablet- és elektromos kerékpár akkumulátorokat kínálunk megvásárlásra. Nem hiányoznak termékpalettánkról az inverterek és power bankok sem. Az Elektro Hungary nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy aktív részese legyen az energiatárolási forradalomnak és az elektromobilitás terén tapasztalható gyors ütemű változásoknak, ennek szellemében alakítottuk ki a webáruházunkat. A Green Cell Márka hivatalos magyarországi disztribútorai vagyunk.

Milyen Victron Energy termékeket találhatsz nálunk?

Mindössze néhány ezer forintba kerülnek egyes kábelek, átalakítóvezetékek, fali tartókonzolok és bizonyos MEGA olvadóbiztosító betétek. Hatszámjegyű összegbe kerülnek a Victron Energy által gyártott monokristályos és polikristályos napelemek, intelligens akkumulátor összekapcsolók, galvanikus leválasztók, DC/DC konverterek és az akkumulátorkezelő rendszerek, amelyek egyaránt megvásárolhatók tőlünk.

A cég nagy értékű berendezései között megtalálhatók a lítium-vas-foszfát akkumulátorok, az akkumulátortöltők és az inverterek különféle fajtái. Vannak inverterek beépített akkutöltővel, napelemes töltésvezérlővel is. Victron Energy Multiplust használunk számos napelemes rendszerünkben.

Amennyiben kedveled a Victron Energyt, mint márkát, és elképzelhetőnek tartod, hogy a jövőben is vásárolnál olyan árucikket, amit ez a holland cég állít elő, akkor érdemes elmentened ezt az oldalt a kedvenceid közé. Így amennyiben a jövőben Victron Energy terméket vásárolnál, csak fel kell keresned ezt az oldalt.

Új termék a Blue Smart IP65 töltő.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A menüben a “Termékeink” opciót választva tallózhatsz a különféle termékkategóriák között. A kategóriák neve egyértelmű, így biztosan meg fogod találni azokat az árucikkeket, amiket keresel. Megeshet, hogy az adott kategóriaoldalnak van alkategóriája is, ami megkönnyíti a tájékozódást.

Ezt követően az adott kategóriának megfelelő elemeket fogod látni. Két nézet közül választhatsz: a rácsos és a listás elrendezés érhető el. Ezek között a terméklista felett bal oldalon látható két gomb segítségével válthatsz. Az alapértelmezés szerinti rendezési sorrendet módosíthatod, ha a terméklista jobb oldalán lévő legördülő menüre klikkelsz. A termékeket megjelenítheted betűrend, ár vagy népszerűség alapján is.

Ha egy terméket szimpatikusnak találsz, akkor kattints rá és vizsgáld meg az adatlapját, hogy megtudhass róla minden információt. Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd megvásárolni, kattints a “Kosárba” gombra. Amennyiben nem szeretnél több elemet már hozzáadni, akkor ellenőrizheted a tartalmát a honlapunk jobb felső sarkában lévő ikonra kattintva. A Pénztár gombra kattintást követően a rendszer kérni fogja tőled a kapcsolattartási, szállítási és fizetési adatokat, ezt követően fogod tudni véglegesíteni a megrendelésedet.