Blog

Akkumulátor pénztárcabarát módon

Demeter Gábor
Demeter Gábor
2021.07.22 07:38
Akkumulátor pénztárcabarát módon

Számodra is az ár a legfontosabb egy termék vásárlása során? Tapasztalatunk szerint legyen az bármilyen iparág, hatalmas befolyása van. Az természetes, ha a lehető legkedvezőbb ajánlatot keressük, hiszen megvan rá a lehetőségünk az óriási piacon. Nincs ez másképp az akkumulátorok esetében sem.

Te mit tennél, ha kedvenc elektronikai cikked akkumulátora váratlanul megadná magát? Cikkünkben most abban szeretnénk segíteni neked, hogy ilyen esetekben ne a legegyszerűbb, hanem a legköltséghatékonyabb megoldást válaszd!

Amit kevesen tudnak az akkumulátorokról

Amikor akkumulátort szeretnél cserélni egy készülékedben, bizonyára mérlegeled, hogy eredeti vagy utángyártott változat mellett dönts, hiszen a köztudatban az eredetiség prémium minőséget jelent, míg bármilyen más opciónak negatív jelentése lehet.


Mi szeretnénk eloszlatni ezt a tévhitet, hogy ezentúl bátran válaszd utángyártott akkumulátorainkat! Nézzünk egy példát a laptopokkal!

Gyári akkumulátorokkal ritkán találkozhatunk, mivel kevés laptopgyártó fektet abba energiát, hogy saját erőforrásaiból tegye ezt meg. Több gyártó ezzel szemben inkább kiszervezi az akkumulátor gyártását egy erre szakosodott cég számára. Ebben az esetben a gyártó előre megadja a paramétereket, előállítják számára az akkumulátort amit aztán beszerelnek az adott termékbe.

Ebből egyenesen következhet, hogy a gyártói matricával ellátott akkumulátor nagy eséllyel szintén ugyanabban a gyárban készül, ahol a jó minőségű utángyártott változat. Gondoltad volna?

Akkumulátor az eredeti ár töredékéért

Egy gyártótól beszerzett akkumulátor jó választás ugyan, azonban legtöbbször a márkanév miatt kerül sokkal többe, mint utángyártott társai. Utóbbihoz sokszor 50-70%-kal kedvezőbb áron juthatsz hozzá.

Ha az ár megfelelő, te is a minőséget és megbízhatóságot figyeled, nem igaz?

A Green Cell akkumulátorok pedig nem csak árukban, hanem minőségben is kimagaslóak!

Büszkék vagyunk arra, hogy utángyártott akkumulátoraink a legfejlettebb gyárakból származnak, ahol rendkívül szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. Kiváló minősécelláink az eredetivel megegyező kapacitást nyújtanak. Pro akkumulátoraink akár 700 töltési ciklusra, az Ultra akkuk pedig akár 1000-re.

Kínálatunkban több mint 1300 különböző akkumulátor szerepel - többek között laptop, kéziszerszámgép, fűnyíró, tablet, porszívó, telefon, drón, router, gps, hangszóró vagy E-book - hogyha akkumulátorvásárlás előtt állsz, mi készen álljunk megoldást nyújtani!

De hogyan spórolhatsz még többet egy akkumulátorral?

Az emberek többsége általában új terméket vásárol ahelyett, hogy elgondolkodna az akkumulátor cseréjén. Gondolj bele, hogyha tényleg csak az akkumulátor a probléma forrása, egy cserével meghosszabbíthatod egy tárgy élettartamát, ráadásul egy vadiúj helyett csak az akkumulátor árával kell számolnod!

Ha legközelebb hasonlóan jársz és automatikusan indulnál a boltba, jusson eszedbe cikkünk és keresd fel az Elektro Hungary weboldalát!