Akkumulátorok

Ebben a kategóriában az akkumulátorokkal találkozhatnak a látogatók. Azért, hogy megkönnyítsük a keresést, az alkategóriákban kiválasztható, hogy milyen típusú kivitelre van szüksége a vásárlónak. A magas minőségű, utángyártott akkumulátorok között fellelhetők többek között drón-, laptop-, telefon-, tablet-, e-book akkumulátorok, stb.

Kínálatunkban több mint 1300 energiaforrás közül válogathatsz. Az utángyártott Green Cell akkumulátorok a legmodernebb üzemekben készülnek, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra és a minőségre.

Az Elektro Hungary-nél a küldetésünknek tekintjük, hogy olyan termékekkel szolgáljunk ki, amelyek nagymértékben megkönnyíthetik a mindennapjaidat. Célunk, hogy részesei legyünk az elektromobilitásnak, és segítsük az energiatárolás hatékonyságát.

Cégünk a Green Cell termékek hivatalos magyarországi forgalmazója. A Green Cell márka 2013-ban született Lengyelországban. Ötvözi a prémium minőséget az elérhető árakkal, ennek köszönhetően a márka nagyon hamar elterjedt és sikert aratott egész Európában.


Milyen akkumulátorok kaphatók nálunk?

Termékeink között olyan világmárkákkal kompatibilis akkumulátorok közül választhatnak az érdeklődők, mint például az Acer, Apple, Asus, Bosch, Canon, Dell, DJI, Dyson, GoPro. Továbbá Greenworks, Hitachi, HP, Huawei, Husqvarna, Karcher, Lenovo, Sony vagy a Makita, Nikon, Nokia, Olympus, Samsung, Sony, TDK, és Xiaomi eszközökkel kompatibilis energiaforrások is megtalálhatók nálunk. Legalább 3000 érhető el.

Használd a jobb felső sarokban található keresőmezőt, hogy megtaláld, amit keresel. Ennek több haszna is van. Egyrészt nem kell egyenként végiglapozni a kategóriák több száz termékét, hanem rögtön a keresett eszközre ugorhatsz.

A legtöbb akkumulátor és töltő ugyanattól a gyártótól származó, számos más eszközhöz is használható; a helyhiány miatt nem tudjuk mindet felsorolni a terméknevek között, általában csak a legnépszerűbb típusokat mutatjuk itt. Tekintsd meg a Termékek főkategóriát is, hogy beszerezhesd a tökéletes eszközöket nálunk.

A Kompatibilis eszközök és a Kompatibilis típusok lapokat a termékadatlapok lejjebbgörgetésével találod meg. Itt az összes olyan modell szerepel, amelyhez a termék használható.

Webáruházunk megkeresi a keresett terméket a Kompatibilis eszközök menüpontban, ha a keresőmezőbe beírsz egy kifejezést. A keresőmező egy időtakarékos funkció, amellyel hatékonyabban kutathatsz a 3000 termék között.


Green Cell – minőség és hatékonyság

Az elmúlt két évtizedben végbement lengyel ipari és technológiai fejlődésnek köszönhetően lehetővé vált a minőségi akkumulátorok gyártása. Ezt a kimagasló teljesítményt a kitartó kutatómunkának köszönhetjük. A Green Cell sikeresen veszi fel a versenyt a vetélytársakkal, hiszen nemcsak árban, de minőségben is piacvezető.

A PRO besorolású akkuk mintegy 700 töltési ciklusra, az ULTRA verziók pedig legalább 1000 töltési ciklusra lettek tervezve. Ennek köszönhetően kiemelkedően hatékony akkumulátoroknak számítanak. A környezettudatosság elsődleges szempont a Green Cell számára, ezért az alapanyagok beszerzésében és a gyártásban is szem előtt tartják az újrahasznosítást és energiahatékonyságot.

Kínálatunkban megtalálható több mint 1300 különféle energiaforrás. Ezeket számos területen lehet alkalmazni. A legtöbb elektronikai berendezéssel kompatibilis modell megtalálható a kategóriában. Akár a kis méretű eszközök (e-book, telefon, tablet, laptop) vagy pedig a nagy méretű elektromos szerszámok (elektromos fűnyíró, kéziszerszámok, drón) esetében is kész megoldással szolgálhatunk.