Autós inverterek

A mobil eszközök széles körű elterjedésével fontossá vált, hogy ezek a készülékek bárhol és bármikor áramhoz juthassanak. Ebben a kategóriában autós invertereket találsz, amelyekkel a kocsidban is üzemeltetheted laptopod, mobiltelefonod vagy akár munkaeszközeid. Ezek a berendezések képesek az autó akkumulátorából érkező egyenáramot váltakozó árammá alakítani, így biztosítva a megfelelő áramforrást.

Webshopunkban kiemelkedő választékkal, számtalan különböző autós inverter típussal és persze kedvező árakkal várunk. Nézz szét nálunk, és rendelj házhoz szállítással vagy csomagpontra kézbesítéssel!

Nézet:
Sorrend:
 

Minőségi autós inverterek egy helyen

Webáruházunkban a Green Cell autós invertereit rendelheted meg. A neves gyártó önmagában is garanciát jelent a kifogástalan minőségre és a hosszú távú megbízhatóságra. Természetesen számtalan különböző invertert tartunk, így bármilyen célra is keresel átalakítót, nálunk biztosan rábukkansz az ideális modellre.

Mindegy, hogy tiszta (valós vagy teljes) szinuszos vagy módosított szinuszos autós inverterre van szükséged, tőlünk remek minőséghez juthatsz megfizethető áron. Ha pedig másféle átalakítóra van szükséged, nézz szét a további inverterek között is!

Mikor jöhet jól egy autós inverter?

A kérdés megválaszolásához érdemes tudni, hogy a háztartási eszközeink úgynevezett váltakozó áramot (AC) használnak. Ezzel szemben az autó akkumulátora egyenáramot (DC) hoz létre. Ahhoz tehát, hogy a mobilod feltölthesd vagy egy mobil hűtőt működtethess, átalakítóra van szükség.

Pontosan erre valók az autós inverterek. Ezek a berendezések képesek az egyenáramból váltakozó áramot létrehozni. Akár az autó szivargyújtójába dugva, akár közvetlenül a kocsi aksijára csatlakoztatva.

Mindez igazán hasznos, ha egy hosszabb út során feltöltenéd a mobilod vagy a laptopod. Akkor is, ha egy kiránduláson kisebb hűtőt vagy például lámpákat használnál. És persze számos olyan munkaeszköz is létezik, amelynél elengedhetetlen az autós inverter.

Amit a Green Cell inverterekről tudnod érdemes

A legfontosabb mindenképpen az, hogy a Green Cell termékek tökéletesen biztonságosak. Minden inverterhez tartalék biztosítékot kapsz, amit saját kezűleg is könnyedén kicserélhetsz. A Green Cell autós inverterek számos beépített biztonsági funkciót tartalmaznak, és minden európai szabványnak megfelelnek.

A gyártó ugyanakkor a praktikumra is nagy hangsúlyt fektet. Az általunk forgalmazott invertek ennél fogva intelligens ventillátorral rendelkeznek, ezzel optimalizálva a hőmérsékletet. Több készülék az európai aljzat mellett USB-porttal is rendelkezik.

Így rendelhetsz az Elektro Hungary webshopban

Böngészd végig a felhozatalt, vagy használd a jobb felső sarokban lévő keresőt, hogy pillanatok alatt rábukkanhass a tökéletes inverterre. Minden termék adatlapján részletes információt találsz, hogy biztosan megalapozott döntést hozhass.

Miután megtaláltad és kosárba helyezted a céljaidnak megfelelő invertert, eldöntheted, hogy regisztrációval vagy anélkül vásárolnál-e. Ha regisztrálsz, később még gyorsabban vásárolhatsz nálunk, és a rendeléseidet is nyomon követheted.

Ami a szállítást illeti, nálunk többféle lehetőség is vár, többek között házhoz szállítás, csomagpont és személyes átvétel. A fizetés kapcsán sem kell kompromisszumokat kötnöd. Az előreutalás, az utánvét, a bankkártyás fizetés egyaránt megoldható.