Blog

Amit a Victron Energy márkáról tudni érdemes

Demeter Gábor
Demeter Gábor
2023.02.27 12:25
Amit a Victron Energy márkáról tudni érdemes

A Victron Energy egy hollandiai székhelyű vállalat, amelyet Reinout Vader alapított 1975-ben. A cég több mint 45 évnyi tapasztalattal rendelkezik a hálózaton kívüli energetikai rendszerek terén. Termékeikkel biztosítják az energiaellátást félreeső helyeken található ingatlanoknak és létesítményeknek.

A vállalat világszerte ismert és keresett napenergia-alapú megoldásai segítséget nyújtanak azoknak, akik nem tudnak a közműre csatlakozni. Rendszereik hatékonyan működnek szélsőséges körülmények között is, biztosítva a megbízható és fenntartható energiaellátást. A Victron Energy 5 év szavatosságot nyújt termékeire és globális támogatást biztosít ügyfeleinek.

Victron Energy - A Hálózaton Kívüli Energiaellátás Szakértője

A Victron Energy egy hollandiai székhelyű vállalat, amelyet Reinout Vader alapított 1975-ben. A cég több mint 45 évnyi tapasztalattal rendelkezik a hálózaton kívüli energetikai rendszerek terén.

A vállalat termékei biztosítják az energiaellátást olyan félreeső helyeken található ingatlanoknak és létesítményeknek, ahol nincs lehetőség a közműre való csatlakozásra. A Victron Energy napenergia-alapú megoldásai világszerte ismertek és keresettek.

Hálózaton Kívüli Energiaellátás Megbízható Megoldásai

A Victron Energy rendszerei hatékonyan működnek szélsőséges körülmények között is, és garantáltan biztonságosak. A vállalat 5 év szavatosságot kínál termékeire, és világszerte elérhető támogatást biztosít.

A cég olyan hálózaton kívüli rendszereket kínál, amelyek megoldást nyújtanak különböző méretű otthonoktól az igényes minihálózatokig. A Victron Energy rendszerei telepíthetők bárhol és távolról is kezelhetők. A rendszerek lehetővé teszik az energiafelhasználás nyomon követését és optimalizálását.

Napelemes Rendszerek - Megtakarítás és Fenntarthatóság

A Victron Energy napelemes rendszerei lehetővé teszik jelentős energiamegtakarítást a családok számára. Ezek a rendszerek elegendő energiát biztosítanak lámpák, mobiltelefonok, laptopok és televíziók töltéséhez, valamint működtetéséhez.

A napelemes rendszerek által generált energia egyenárammal táplálja a fogyasztókat, és akkumulátor segítségével tárolható. A Victron Energy rendszerei fejlett algoritmusokkal rendelkeznek, amelyek meghosszabbítják az akkumulátorok élettartamát.

Victron Energy Termékek - Rugalmas és Megbízható Megoldások

A Victron Energy széles választékban kínál termékeket. Szigetüzemű napelemes rendszereik évente akár 21 MWh áramot termelhetnek. A rendszerek részét képezik napelemes töltésvezérlők, inverterek beépített akkumulátortöltővel, energiatárolók és központi felügyeleti eszközök. Emellett a cég kínál invertereket, akkumulátorokat, akkumulátortöltőket, DC/DC konvertereket és napelemes töltésvezérlőket.

Az egyedi igényekhez igazodva a Victron Energy készít önálló monokristályos és polikristályos napelemeket, valamint különféle kiegészítőket, például VE.Direct kábeleket és akkumulátor-állapotjelző paneleket.

Ha bármilyen kérdésed lenne a Victron Energy termékeivel kapcsolatban, keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal!