Blog

AGM Akkumulátorok a Rokkantkocsik Motorja - Biztonságos és Megbízható Energiaforrás

Demeter Gábor
Demeter Gábor
2023.06.09 09:54
AGM Akkumulátorok a Rokkantkocsik Motorja - Biztonságos és Megbízható Energiaforrás

AGM Akkumulátorok a Rokkantkocsik Motorja - Biztonságos és Megbízható Energiaforrás

Miért válaszd az AGM Akkumulátorokat rokkantkocsidhoz?

Az AGM (Abszorbens Glass Mat) akkumulátorok ideális választásnak bizonyulnak rokkantkocsikhoz. Ezek a speciális akkumulátorok AGM technológiával készülnek, amelyeket üvegszál matricákkal szeparálnak el, és az elektrolitot egy folyékony állapotban tartják. Az AGM akkumulátorok számos előnnyel rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a rokkantkocsik megbízható és hatékony működéséhez.

Az AGM akkumulátorok a következő előnyöket kínálják:

  1. Tartósság és megbízhatóság: Az AGM technológia lehetővé teszi az akkumulátorok hosszabb élettartamát és nagyobb ütésállóságát. Ez különösen fontos a rokkantkocsik napi használata során, amikor az akkumulátoroknak megbízhatónak és kiszámíthatónak kell lenniük.

  2. Mélykisülési védelem: Az AGM akkumulátorok képesek hatékonyan kezelni a mélykisülést anélkül, hogy jelentősen károsodnának. Ez biztosítja, hogy az akkumulátorok hosszabb ideig képesek legyenek energiát szolgáltatni a rokkantkocsik számára.

  3. Karbantartásmentes működés: Az AGM akkumulátorok karbantartásmentesek, mivel nem igényelnek elektrolit utántöltést vagy szivárgásellenőrzést. Ez kényelmet nyújt a felhasználóknak, és minimalizálja az akkumulátor kezelésével járó feladatokat.

Green Cell AGM Akkumulátorok - Megbízhatóság és Teljesítmény

A Green Cell az egyik vezető gyártója a megbízható AGM akkumulátoroknak. Termékeik kiváló minőségűek és tartósak, megfelelve a rokkantkocsik speciális igényeinek. A Green Cell AGM akkumulátorokat szigorú minőségellenőrzésen és teszteken teszik át, hogy garantálják a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot.

A Green Cell AGM akkumulátorok főbb jellemzői:

  1. Kapacitás: A Green Cell AGM akkumulátorok különböző kapacitásokban érhetők el, így könnyedén kiválaszthatod a rokkantkocsidhoz legmegfelelőbbet. A 12-22 Ah-s kapacitás ideális a rokkantkocsikhoz, amelyek hosszú távú és megbízható működést igényelnek.

  2. Feszültség: A sorba kötött Green Cell AGM akkumulátorok 36 vagy 48V-os feszültséggel rendelkeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek a rokkantkocsik rendszeréhez.

  3. Garancia: A Green Cell büszke arra, hogy 24 hónap garanciát kínál az AGM akkumulátoraira. Ez megnyugtató bizonyíték arra, hogy a termékeik megbízhatóak és hosszú távú teljesítményt nyújtanak.

Az Új Akkumulátor Beüzemelése és a Feszültség Kiegyenlítése

Miután megvásároltad az új Green Cell AGM akkumulátort a rokkantkocsidhoz, fontos megfelelően beüzemelni és kezelni azt. Az új akkumulátor beüzemelése során javasolt az alábbi lépések betartása:

  1. Töltés előtt ellenőrizd a csatlakozásokat: Győződj meg arról, hogy a csatlakozók és a kábelek megfelelően vannak bekötve az akkumulátorhoz és a rokkantkocsi rendszeréhez. Ellenőrizd a csatlakozók tisztaságát és integritását.

  2. Töltés: Csatlakoztasd az akkumulátort a megfelelő töltőhöz, és kövesd az adott töltő használati utasításait. Ügyelj arra, hogy a töltési folyamat során a megfelelő feszültséget és áramot alkalmazd a gyártó ajánlásainak megfelelően.

  3. Feszültség kiegyenlítése: A rokkantkocsik esetében fontos a feszültség kiegyenlítése a használat során. Ez azt jelenti, hogy a négy akkumulátort egyidejűleg kell cserélni, hogy biztosítsd az egyenletes teljesítményt és a hosszabb élettartamot.

Webáruházunkban Várunk Téged!

Webáruházunkban széles választékban kínáljuk a Green Cell AGM akkumulátorokat rokkantkocsikhoz. Magas minőségű termékeink garantálják a megbízható és hatékony működést, amelyre szükséged van.

Ne felejtsd el, hogy az AGM akkumulátorok karbantartásmentesek és könnyen használhatók. Ezáltal időt és energiát takaríthatsz meg, és nyugodtan élvezheted a rokkantkocsid használatát.

Rendelj most a webáruházunkból, és élvezd az AGM akkumulátorok által nyújtott megbízhatóságot és teljesítményt! Minden Green Cell AGM akkumulátorra 24 hónap garanciát vállalunk, így biztos lehetsz a befektetésed hosszú távú értékében.

Néhány Népszerű Rokkantkocsi Gyártó Magyarországon

Meyra Rokkantkocsik: A Meyra vállalat Magyarországon ismert és elismert rokkantkocsikat gyárt. Termékeik kiváló minőségűek és széles választékban érhetők el.

Invacare Rehab Kocsik: Az Invacare cég különféle rehabilitációs kocsikat gyárt, amelyek magas szintű kényelmet és megbízhatóságot kínálnak a felhasználók számára. A Invacare rehab kocsik népszerűek Magyarországon.

Sunrise Medical Mobility Solutions: A Sunrise Medical Mobility Solutions speciális rokkantkocsikat és mobilitási megoldásokat kínál. Termékeik sokoldalúak és a felhasználók igényeire szabottak.

Ne feledd, hogy a Green Cell AGM akkumulátorok tökéletesen illeszkednek ezekhez a rokkantkocsikhoz, és a rokkantkocsid megbízható energiaforrását jelenthetik.

Készítsd fel Rokkantkocsidat az AGM Akkumulátorokra!

Az AGM akkumulátorok megfelelő választásnak bizonyulnak a rokkantkocsik energiaellátásához. A Green Cell AGM akkumulátorok kiváló minőségűek és megbízhatóak, garantálva a hosszú távú teljesítményt és a megbízhatóságot.

Legyen biztonságos és zavartalan a rokkantkocsi utazásod a Green Cell AGM akkumulátorok segítségével!