Blog

Bemutatjuk a HTRC akkumulátortöltőket

Demeter Gábor
Demeter Gábor
2023.09.15 12:53
Bemutatjuk a HTRC akkumulátortöltőket

A HTRC Akkumulátortöltők Új Generációja - Technológia és Megbízhatóság Egyesül

Amikor a modern akkumulátortöltőkről beszélünk, sokan keresnek egy megbízható és innovatív megoldást, amely nem csak az alapokat nyújtja, hanem a legújabb technológiával is rendelkezik. Az elektromos eszközök világában nem is kellene tovább keresgélni: a HTRC nevű márka, amely már 23 éve áll a piac élén, lenyűgöző újításokat hozott az akkumulátortöltők piacára.

Mik is ezek az újítások?

  • RC akkumulátortöltőik LiHV akkumulátorokat is képesek töltésre, ami egy viszonylag új és előremutató technológia.
  • Az autós akkumulátortöltők képesek lítium akkumulátor töltésére.
  • Bizonyos töltők pedig két akkumulátor egyidejű töltésére is alkalmasak, ami kiváló lehetőséget biztosít a gyakran utazóknak vagy azoknak, akiknek mindig töltött tartalék akkumulátorra van szükségük.

Melyek a legújabb HTRC töltők, amelyek most jelentek meg a piacon?

Webáruházunban már megtalálhatóak a legfrissebb HTRC akkumulátortöltők: a P15, P20, P25, P35, P3648 modellek, melyek nevében a számok a töltőáramot (amperben) jelölik. Valamint a B6V2 LIPO töltő is, amely két különböző színben, feketében és aranyban is kapható. A P sorozat különlegessége, hogy mindegyikük 12V és 24V-os akkumulátor töltésére is alkalmas, a P3648-as tipus pedig 36 és 48V-os akkumulátorhoz, ami sokoldalúságot biztosít azok számára, akik különféle típusú akkumulátorokkal rendelkeznek.

Mi a HTRC filozófiája és miben különbözik a többi márkától?

A HTRC márka filozófiája egyszerű: ügyfelei több és jobb termékhez juthassanak. De nem csak a filozófiájuk teszi őket különlegessé. Akkumulátortöltőik kiemelkedő kapacitással rendelkeznek, és képesek az erősebb akkumulátorok töltésére is. Mindezt egy év garanciával biztosítják az ügyfelek számára, ami tovább erősíti a márka megbízhatóságát.

Összefoglalva, ha olyan akkumulátortöltőt keres, amely modern technológiával, kiváló minőséggel és a legújabb funkciókkal rendelkezik, a HTRC töltői tökéletes választásnak bizonyulnak. Látogassa meg oldalunkat és fedezze fel a HTRC kínálatát!