HTRC

Az energetikai piacon eltöltött közel két és fél évtized során a HTRC márkát egyetlen, de megingathatatlan filozófia vezérelte: az ügyfeleknek több és kiváló minőségű termékhez juthassanak. Ezen 23 év alatt a HTRC nem csak a technológiai újítások éllovasaként emelkedett ki, hanem a minőségi gyártás és az ügyfél-elégedettség terén is.

Nézet:
Sorrend:

A HTRC töltők kínálatában olyan különlegességeket talál, mint a LiHV akkumulátorokhoz képes töltők, a lítium akkumulátorok töltését is támogató autós töltők, és azok a modellek, melyek képesek egyszerre két akkumulátor töltésére. Ezenfelül a választék része a HTRC P15, P20, P25, P35 és a P3648 modellek is, ahol a számok a töltőáramot jelölik amperben. A P3648 pedig kifejezetten 36 és 48V-os akkumulátorokhoz lett tervezve.

A HTRC töltőit széleskörben használják: autóakkumulátorok töltésétől kezdve, otthoni alkalmazásokon át, ipari megoldásokig, és még az RC versenyekig. Ezen töltők nem csak a maguk kategóriájában képviselnek kiváló minőséget, hanem biztonsági és minőségi tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amelyek garantálják az Ön biztonságát és megelégedettségét.

Ráadásul, minden HTRC termék egy éves garanciával érkezik, biztosítva, hogy a vásárlásuk egy hosszú távú, megbízható befektetés legyen.

Ha Ön is kíváncsi, hogy miért választja a világ ezt a márkát, akkor tekintse meg és rendelje meg a HTRC akkumulátortöltők teljes választékát webáruházunkban.

Tudjon meg többet a HTRC töltők innovációjáról, megbízhatóságáról és annak előnyeiről, amelyek miatt ez a márka világszerte ismert és elismert. Egy évtizedek óta tartó hagyomány, melynek során a HTRC folyamatosan újít és fejleszt, hogy ügyfelei a legjobbat kapják.