Elektromos kerékpár akkumulátorok

Az elektromos kerékpár akkumulátorok széles tárháza vár rád az Elektro Hungary webáruházban. Itt megtalálod azokat az eszközöket, amelyek szükségesek az elektromos kerékpárokhoz. A minőségi Li-ion akkumulátoraink segítségével hatékonyan biztosíthatod a kerékpár működését.

A kényelmes és dinamikus városi közlekedés egyik legjobb eszköze a bicikli, ezért ajánljuk neked a legjobb elektromos kerékpár akkumulátorokat. Az általunk kínált Green Cell márka elérhető áron és kitűnő minőségben áll rendelkezésedre. Szerezz be mindent egy helyen, ha kényelemre és dinamikus közlekedésre vágysz.

Nézet:
Sorrend:
 

Milyen burkolattal érhetők el az elektromos kerékpár akkumulátorok?

A legelterjedtebb burkolatokkal kínáljuk, mint a Silverfish, Down tube, Rear rack, Frog type és Bottle. Számos biciklitípus esetében kínálunk megoldást. Vedd figyelembe az alábbi paramétereket a választás előtt. Az akkumulátor teljesítményét (V és Ah), illetve a kimeneti csatlakozót össze kell hasonlítani a korábbi akkuéval (ezekhez szűrőket kínálunk a keresés megkönnyítéséhez).

A V és az Ah szorzata a Wh (feszültség x áramerősség = teljesítmény). Ezzel kiszámolhatod, hogy milyen akkumulátorra lesz szükséged, hogy ugyanolyan teljesítményt biztosíts a kerékpárod számára. Érdemes odafigyelni az akkumulátorok összetételére is, hiszen a legtartósabb megoldások a költséghatékonyabbak. A Li-ion eszközök hosszú életűek és nagyszámú töltési ciklust képesek teljesíteni.

A teljesítményre való tekintettel érdemes figyelembe venned azt is, hogy milyen terepen és milyen távolságokon használod a kerékpárodat. Egy E-Bike akkumulátor hosszú távú befektetés, választás előtt kérd ingyenes, telefonos szakértői segítségünket!


Hogyan válasszunk elektromos kerékpár akkumulátort?

A kategóriában található eszközök mindegyikét a Green Cell gyártó biztosítja. Ezek az eszközök a legtöbb kerékpárral kompatibilisek. A választásnál figyelembe kell venni, hogy a csomagtartóra, keretbe integrálva vagy keretre szerelt modellre van-e szükség.

Hátsó csomagtartóra, keretbe integrált vagy keretre szerelt akku a legjobb? Háromféle rögzítési pozíció közül az egyik legkényelmesebb a vázra szerelt változat.

Az első lehetőség a könnyebb akkumulátorok számára megfelelő a könnyebb terhelésű kerékpárokon, amelyeket kíméletesebb tekerésre szántak. Nagy terhelés esetén a kerékpár tetején és hátulján lévő plusz súly befolyásolhatja a kezelhetőséget. Az állványra szerelt akkumulátorok a legkényelmesebb megoldást nyújtják.

Az alulra szerelt akkumulátorok még mindig nagyon gyakoriak, de lassan felváltják őket a vázba integrált akkumulátorok. Ha további modelleket szeretnél megtekinteni, akkor nézd meg webáruházunk további akkumulátorait, és válassz kedvedre a minőségi eszközök közül.

Milyen kapacitású akkumulátorra van szükséged?

Általános szabályként a legjobb, ha a lehető legnagyobb és legjobb minőségű akkumulátort szerzed be, mivel ez nagyobb élettartamot jelent (azaz kevesebb töltési ciklus), és nagyobb az egy töltésre jutó hatótávolság is.

Hány kilométert tudsz megtenni az akkumulátorral?

Az ökölszabály szerint az akkumulátor Wh-kapacitását el kell osztani 15-tel, hogy egy becsült értéket kapjunk a hatótávolságra (például egy 500 Wh-s akkumulátorral körülbelül 42 km-t lehet megtenni). Az akkumulátorok folyamatos fejlődése révén ez a szám egyre magasabbá válik. A mai modern Green Cell technológia megbízható áramellátást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően számíthatsz arra a bizonyos 42 km-re, és a kerékpárod megbízható útitárs lesz a továbbiakban is.