Fűnyíró akkumulátorok

Egy elektromos fűnyíró kétségkívül számos előnnyel bír a benzines társaihoz képest. Kényelmesebb a működtetése, a környezetre is kevésbé káros, és persze megfizethetőbb is. Az ilyen készülékek lelke a fűnyíró akkumulátor. Ha meghibásodott vagy csökkent a teljesítménye, érdemes újat vásárolnod.

Nálunk az olyan népszerű fűnyíró márkákhoz találhatsz megfelelő aksit, mint a Gardena, a Makita, a Ryobi, a GreenWorks, a Husqvarna, és még sorolhatnánk. Használd a bal felső menüben lévő keresőt, és találd meg pillanatok alatt a kompatibilis fűnyíró akkumulátort!

Nézet:
Sorrend:

Fűnyíró akkumulátorok széles választékban

Ha az elektromos fűnyíród kapcsán eljött az akkumulátorcsere ideje, akkor feltétlenül nézz szét nálunk. Több tucat termék közül választhatod ki azt a cellát, amivel a fűnyíródba új életet lehelhetsz.

Mindegy, hogy Gardena, Makita, Ryobi, GreenWorks, Husqvarna vagy más gyártó által készített fűnyíród van, nálunk biztosan találsz megfelelő akkut. Az általunk forgalmazott fűnyíró akkumulátork a legmagasabb nívót képviselik.

Ha webshopunkban vásárolsz, olyan aksikhoz juthatsz, ami tartós, erős és maximálisan megbízható. Az árak kapcsán sem lesz majd okod panaszra, hiszen ezek a fűnyíró akkumulátorok kimagasló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Amit a Green Cell akkumulátorokról tudni érdemes

Az Elektro Hungary-nél Green Cell akkumulátorokat forgalmazunk, így a fűnyíró aksik kapcsán is ezt a márkát képviseljük. Ezek a termékek igazán korszerűek, és persze többféle kapacitással is elérhetők. A legtöbb cella Li-Ion technológiát használ, a biztonságról pedig a túlmelegedés elleni védelem gondoskodik.

A 2013-ban, Lengyelországban alapított Green Cell mára az akkumulátorgyártás megkerülhetetlen szereplőjévé vált. Termékeik minőségéről számos nemzetközi díj is árulkodik, miközben a fogyasztók körében is rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Az elmúlt hét évben a Green Cell több mint 2,5 millió akkumulátort értékesített világszerte.

Keresés gyorsan és egyszerűen

Nem kell szakértőnek lenned ahhoz, hogy webshopunkban megtaláld a fűnyíróddal kompatibilis akkumulátort. Nincs más dolgod, mint a bal felső menüben található keresőbe beírni a fűnyíró márkáját és modelljét.

Ahogy gépelsz, a rendszer máris feldobja neked azokat a fűnyíró akkumulátorokat, amelyek szóba jöhetnek. Mindez igazán kényelmes és gyors böngészést tesz lehetővé: nem kell több száz termék között bogarásznod az ideális termék megtalálásához.

Minden fűnyíró akkumulátor adatlapján részletes információkat is találsz a kapacitásról, a feszültségről vagy éppen a jótállásról. A “Kompatibilis eszközök” menüpontban pedig az összes olyan fűnyírót felsoroljuk, amihez az adott aksi megfelelő lehet.

Számtalan fizetési és szállítási lehetőség

Miután megtaláltad a tökéletes fűnyíró akkumulátort, már csak néhány adat megadására van szükség, és máris útnak indítjuk a csomagot.

Ami a fizetési lehetőségeket illeti, webshopunkban előreutalást és utánvétet is választhatsz. Amennyiben a bankkártyás fizetés mellett döntesz, a tranzakciót pillanatok alatt végrehajthatod a biztonságos Barion-rendszeren keresztül.

A szállítás terén is sokféle opciót kínálunk. Természetesen kérhetsz házhoz szállítást is. Ha inkább később mennél el a csomagért, válaszd a csomagpontok egyikét.

Nyíregyházi üzletünkben pedig személyesen is átveheted az új fűnyíró akkumulátort. Ebben az esetben kiszállítási díjat egyáltalán nem kell fizetned.