Drón akkumulátorok

Ebben a kategóriában drónakkumulátorokkal találkozhat. Webshopunk stábja azon munkálkodik, hogy kínálatunkban mindig találj a drónodhoz akkumulátort. Ha nem szeretnéd a teljes termékpalettánkat átböngészni, elveszni az akkumulátorok tengerében, hanem kifejezetten drónhoz keresel aksit, akkor itt meg fogod találni a számításaidat.

Mint minden termékünkről, az elérhető drónakkumulátorokról is megtudhatsz minden információt, ami szükséges lehet számodra. A termék adatlapján feltüntetjük az aksi kapacitását, típusát és azt is, hogy milyen repülési időre képes segítségével a drón. Tekintsd meg elérhető energiaforrásainkat!

Cégünk, az Elektro Hungary élen jár a mobilitással kapcsolatos termékek forgalmazásában. A mindennapi életet kényelmesebbé tevő eszközök, mint a laptopok, telefonok, tabletek, elektromos kerékpárok, kéziszerszámok, kamerák mellett forgalmazunk kábeleket, töltőket, akkumulátorokat, invertereket, szünetmentes tápegységeket és más kiegészítőket is. Kizárólag magas minőségű termékeket árulunk, ráadásul alacsony árakon tesszük mindezt.

A Green Cell termékek hivatalos hazai disztribútoraként váltunk ismertté, de számos világmárkához is kínálunk akkumulátorokat és hálózati töltőket. A teljesség igénye nélkül ezek közé tartozik az Apple, az Asus, a Bosch, a Canon, a Fujitsu, a GoPro, az LG, a Sony, a Nikon, a Panasonic, a Samsung, a Sony, a Toshiba és a Xiaomi.

Milyen drónakkumulátorokat találhatsz nálunk?

Jelenleg a DJI drón akkumulátora található meg webshopunkban. Érdemes azonban tudni, hogy egy adott gyártó akkumulátora jellemzően több más gyártó drónjával is kompatibilis. A terjedelmi korlátok miatt ezt nem minden esetben tudjuk feltüntetni a termékek elnevezésében, viszont az drónaksik adatlapján mindig megtalálod, hogy milyen modellhez használható. A lista eléréséhez a drónakkumulátor adatlapján kered fel a Kompatibilis eszközök, valamint a Kompatibilis típusok lapfüleket. Az itt felsorolt modellekkel 100%-ig kompatibilis a szóban forgó akkumulátor.

Az elérhető termékek repertoárja folyamatosan változik. Érdemes ide visszalátogatnod később is, ha az újonnan piacra dobott akkumulátorok iránt érdeklődsz. Amint beérkezik hozzánk egy új kivitel, igyekszünk mielőbb felvinni a rendszerbe és elérhetővé tenni azt látogatóink számára.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Megesik, hogy egy adott termékkategórián belül több tucat termék is rendelkezésre áll. Ez esetben hasznos funkció lehet rendezni őket valamilyen szempont, például ár, név vagy népszerűség alapján. Ha tudod, hogy konkrétan mire van szükséged, akkor használd a jobb felső sarokban lévő keresőt, amit a nagyító ikonra kattintva érsz el. A kereső olyan akkumulátorokat is megjelenít, amelyek nem a termék elnevezése miatt lesznek ott a találati listán, hanem azért, mert kompatibilis az adott energiaforrás a keresett termékkel. Ennek a funkciónak a használatával sok időt megspórolhatsz.

Ha egy drónakkumulátorról már a listaoldalon található információk alapján el tudod dönteni, hogy szükséged van-e rá, akkor a Kosárba gombra kattintva teheted virtuális bevásárlókosaradba. A termék adatlapjának megnyitását követően a Megvásárolom gombra kattintva teheted meg ugyanezt.

A kosár tartalmát bármikor módosíthatod a megrendelés véglegesítése előtt. Vásárolni regisztráció nélkül is tudsz, ehhez a kapcsolattartási és a számlázási adatokat kell megadnod.