AGM, Lítium akkumulátor töltők

Napjainkban a járművekbe igazán tartós és megbízható akkumulátorokat szerelnek. Ez azonban nem jelenti, hogy olykor-olykor ne merülhetnének le. Különösen akkor veszíthetik el az autóakkumulátorok a töltöttségüket, ha nem használod őket naponta. Nem kell azonban egyből új aksit venned ilyenkor sem! Elég, ha beszerzel egy AGM vagy lítiumakkumulátor-töltőt.

Ezek a készülékek visszaállítják a cellák teljesítményét, így akár már másnap újra a volán mögé ülhetsz. Nézz szét webáruházunk AGM, lítiumakkumulátor-töltői között, és rendelj jó áron, országos kiszállítással!

AGM és lítiumakkumulátor-töltők számos kivitelben

Az AGM, vagy teljes nevükön Absorbent Glass Mat, azaz abszorbens üvegpaplan akkumulátorok rendkívül elterjedtté váltak az utóbbi időben. Nem csoda, hiszen napjainkban már a legtöbb autóban start/stop rendszer is található, ami nagyobb energiaigénnyel társul. Az AGM aksik mindezt lehetővé teszik.

A lítium akkumulátorok ezzel szemben az elektromos autókban játszanak szerepet, hiszen rendkívül könnyűek, teljesítményük ugyanakkor kimagasló.

Bármilyen autód és abban bármilyen akkumulátor is van, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő töltőt. És hogy miért éri meg egy ilyen készülékbe fektetni? Nos, több okból is. Egyrészt nem kell új aksit venned, ha lemerülne, így lényegesen tovább használhatod ugyanazt az akkumulátort. Másrészt spórolhatsz is, hiszen egy töltő ára össze sem hasonlítható egy új akkumulátoréval.

Webshopunkban többféle típus közül is válogathatsz: 6, 12, 24, 36 és persze 48V-os AGM akkumulátortöltőket egyaránt tartunk.

A legjobb márkák egy helyen

Az Elektro Hungary-nél fontosnak tartjuk, hogy a lehető legjobb minőséget kapd a pénzedért. Éppen ezért csakis megbízható, bizonyított márkák akkumulátortöltőit forgalmazzuk.

Ilyen például az 1991-ben, Budapesten alapított Reddot. A komoly múltra visszatekintő cég jelentős gyártónak számít az akkumulátorok, töltők és inverterek piacán. Termékeiket számos országba exportálják.

A kínálatunkban szereplő holland Victron Energy, kínai TBB Power és olasz Adel System termékei szintén világszínvonalat képviselnek.

Egyszerű és hatékony keresés

Ne aggójd, ha nem vagy az akkumulátortöltők szakértője. Webáruházunkban laikusként is könnyen megtalálhatod a tökéletes terméket.

Kimeneti áram szerinti kategóriákat hoztunk létre, így egyetlen kattintással elérheted a 6, 12, 24, 36 és 48V-os termékeket. A jobb felső sarokban található szabadszavas keresővel pedig még egyszerűbb dolgod van.

Csak kezdd el begépelni, hogy milyen töltőre gondoltál, és a rendszer azonnal feldobja a szóba jöhető darabokat. Ezután a termékadatlapokon tájékozódhatsz tovább. Minden AGM, lítiumakkumulátor-töltő esetében részletes információkat olvashatsz, és akár más vásárlók véleményét is megismerheted.

Rendelés pár kattintással

Nem csak a töltőink gyorsak: a rendelés során is arra törekedtünk, hogy pillanatok alatt végigmehess a folyamaton. Új vásárlóként is csak pár adatot kell megadnod, regisztráció esetén pedig még egyszerűbb a rendelés.

A szállítás terén többféle lehetőség közül választhatsz. A házhoz szállítás mellett akár csomagpontra is kérheted a termékeket. Országszerte több száz csomagpont található, így biztosan akad egy a közeledben is. Sőt, akár át is veheted az új AGM akkumulátortöltődet személyesen, nyíregyházi üzletünkben.