Telefon akkumulátorok

A telefonod csak akkor van csúcsformában, ha az aksija is sokáig bírja. Amikor már folyamatosan töltőn kell tartanod, és alig pár óra alatt lemerül, alighanem eljött a csere ideje. Na persze nem kell a telefonodat elhajítanod és újat venned. Elég, ha szétnézel telefonakkumulátor kínálatunkban, és vásárolsz egy megbízható és minőségi Green Cell akkumulátort.

Az új kiegészítővel nem kell a készülék energiaellátása miatt aggódnod, és az állandó takarékos üzemmódnak is búcsút inthetsz. Találd meg webshopunkban az új telefonakkumulátorod pár kattintással, és rendelj kedvező árú házhoz szállítással!

 

Telefonakkumulátorok bármely márkához

Apple, Huawei, Xiaomi, Samsung, LG és még sorolhatnánk. Mindegy, milyen telefonod van, kiemelkedő kínálatunkban garantáltan megtalálod a kompatibilis telefonakkumulátort. A Green Cell utángyártott aksik minőségben, tartósságban és persze teljesítményben is felveszik a versenyt a gyári telefonakkumulátorokkal.

Nem kell tehát amiatt aggódnod, hogy az új aksi hamar megadja majd magát. Biztos lehetsz benne, hogy hosszú ideig biztosítja majd az energiát okostelefonodnak. A Green Cell ennek megfelelően minden telefon akkumulátorára jótállást is vállal.

Árulkodó jelek, hogy eljött az akkucsere ideje

Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy pontosan honnan lehet tudni, hogy cserére szorul a telefon akkumulátora? Nos, van pár árulkodó jel, amit érdemes figyelned.

A legfőbb természetesen az, hogy a telefon a megszokottnál jóval hamarabb lemerül. Hogy mi számít gyors merülésnek, az persze a telefon típusától, korától és a használat módjától is függ. Mindenképp gyanús, ha az üzemidő már csak néhány órában mérhető.

Árulkodó jel lehet az is, ha a telefonod folyamatosan és váratlanul újraindul. Idővel ez oda vezet, hogy magas töltöttségi szint mellett is újraindul a készülék, ilyenkor pedig érdemes akkuhibára gyanakodni.

Gyakori hiba az is, hogy a telefon nem tölthető vagy csak nagyon lassan. Ha hosszú órák alatt sem töltődik fel megfelelő mértékben, alighanem eljött az akkumulátorcsere ideje. Végül gyanakvásra okot adó jel lehet az is, ha az akku felpúposodik, és akár már a hátlapot vagy a kijelzőt is nyomja.

Találd meg pillanatok alatt a megfelelő telefonakkumulátort

Nem kell a teljes kínálatunkat végigböngészned ahhoz, hogy rábukkanhass a készülékeddel kompatibilis akkura. Webshopunkban akár gyártók szerint is kereshetsz. Külön kategóriába rendeztük a legnépszerűbb gyártókat, így egy kattintással megtekintheted pl. az Apple, a Samsung vagy éppen a Huawei telefonakkumulátorokat.

Emellett használhatod a jobb felső sarokban lévő keresőt is. Csak kezdd el begépelni a telefonod márkáját és típusát, és a rendszer máris feldobja a kompatibilis Green Cell akkumulátorokat.

A aksik adatlapján pedig további fontos információkhoz juthatsz. Megnézheted a modell kapacitását, típusát, állapotát és főbb funkcióit. A “Kompatibilis eszközök” menüpontban pedig az összes olyan telefontípust felsoroljuk, amikhez használható az adott telefonakkumulátor.

Kényelmes rendelés, gyors szállítás

Nálunk a rendelés folyamata is igazán felhasználóbarát. Csak pár adatot kell megadnod, és máris összekészítjük a csomagodat. Sőt, regisztrálhatsz is a webshopba, így legközelebb még kevesebb időd megy el a rendeléssel.

Az Elektro Hungary webáruházban előreutalással, utánvéttel és bankkártyával is fizethetsz, szállítás terén pedig futárszolgálatok állnak rendelkezésedre.