Napelemes rendszerek

Ebben a kategóriában a napelemes rendszerek fontos tartozékait találod meg, többek között a legfontosabbat, az invertert. Ezenkívül számos olyan alkatrészre van szükség, amely nélkül elképzelhetetlen lenne a hatékony otthoni áramtermelés. A szigetüzemű rendszerek energiatárolói, az azokhoz használható kábelek, csatlakozók és szabályozók mind elérhetők a webáruházunkban.

Itt tematikusan osztottuk fel a termékeket, annak érdekében, hogy ne kelljen sokat keresgélned, és könnyedén beszerezhesd a napelem rendszerekhez szükséges eszközöket. Tallózz és válassz kedvedre a kategória termékei közül.

Napelemes rendszerek kiegészítői

A kiegészítő eszközöket kompatibilitás szerint is szűrheted a kereső funkció segítségével (jobb felső sarok). A szükséges teljesítmény és egyéb paraméterek függvényében is kiválaszthatók a termékek. Ennek köszönhetően gyorsan listázhatod azokat a napelemes rendszerekhez elengedhetetlen kellékeket, amelyekkel maximalizálható az áramtermelés hatékonysága.

Az inverterek, töltésvezérlők, elosztók, csatlakozókábelek és töltővel ellátott inverterek is megtalálhatók nálunk. A töltésvezérlőink 12/24/36/48 és további feszültség kezelésére is képesek. A 15A és 5000 VA közötti modellek is megtalálhatók, igényeid szerint, pontosan kiválaszthatod azokat az eszközöket, amelyek a legjobban szolgálják a céljaidat. Emellett más paramétereket is megjelöltünk a termékek leírásában: termékcsalád, töltési algoritmus, hőmérséklet-kompenzáció, stb.

A termékeink kategóriában minden főbb termékcsoportot megtekinthetsz, és ott vizuális módon tájékozódhatsz a választékunk összetételéről. Nézd meg az eszközeinket, és rendelj a “Megvásárolom” gombra kattintva.

Különféle gyártók változatos eszközei napelemes rendszerekhez

A webáruházunkban több gyártó termékeit találod meg. A napelemes rendszerek kategóriában nemcsak a GC (Green Cell), hanem a Victron és IVT gyártók áruit is összegyűjtöttük a számodra. A minőség és előnyös árfekvés ideális ötvözetére törekedve állítottuk össze ezt a széles palettájú terméklistát. Reméljük, hogy a napelemes rendszerek felépítéséhez szükséges kiegészítő elemeket itt fogod beszerezni.

Az európai gyártmányú és ehhez mérten kiemelkedő minőségű termékek számos olyan előnnyel kecsegtetnek, amelyeket más termékek esetében nem találsz meg a piacon. A Victron és az IVT termékei a nagy teljesítményű és apró napelemes rendszerek esetében is ideális megoldást nyújtanak.


Maximum Power Point Tracker - MPPT töltésvezérlők

A napelemes rendszerek leghatékonyabb működési pontja különböző tényezők függvényében változik, mint például a hőmérséklet, a sugárzási teljesítmény és a napelemek típusa.

Az MPPT technológia: szabályzók révén folyamatosan meghatározza és felhasználja a napelemmodulok maximális teljesítményét. Ekkor a napelem panelek feszültségtöbblete erősebb töltőárammá alakul át. Ez a magasabb töltőáram rövidebb akkumulátortöltési időt biztosít.

A biztonságos felhasználás érdekében a legtöbb termék túlfeszültség-védelemmel lett ellátva. A nem szakszerűen összeállított napelemes rendszerek akár tűzveszélyesek is lehetnek. Minden esetben kérd szakember segítségét, mielőtt megterveznéd a napelemes rendszeredet.

Ha a termékek paramétereire vagy kíváncsi, nyisd meg a gyártó weboldala mellett látható linket. Ott elérheted az adott termékre vonatkozó adatokat, melyek segítségével pontos számításokat végezhetsz.

A kategóriát három alkategóriára osztottuk: a töltésvezérlők, szolár csatlakozók és a szigetüzemű napelemes áramellátó rendszerek külön helyet kaptak a webáruházunkban.