Szolár csatlakozók és kábelek

Ebben a kategóriában szolár csatlakozók és kábelek találhatók. Online áruházunk csapata azon munkálkodik, hogy repertoárunkban megtalálható legyen minden termék, ami iránt érdeklődést mutatnak látogatóink. Azok, akik nem szeretnék átböngészni a napelemes rendszereken belül található összes árucikket, hanem konkrétan szolár csatlakozót és kábelt keresnek, itt összegyűjtve megtalálhatják őket.

Jelenleg a Victron Energy és a Weidmüller termékeit kínáljuk megvásárlásra, amelyek között szerszám nélkül szerelhetőek is vannak. A csatlakozók és kábelek esetében a fő szempont a biztonság, így kizárólag olyan árucikkeket kínálunk, amelyek kifogástalan minőségűek. Tekintsd meg az online megvásárolható termékeinket!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy aktívan részt vegyen az energiatárolási forradalomban, és választ adjunk a növekvő igényekre a mobilitás terén. A Li-ion technológiára fókuszálunk, ennek szellemében rengeteg elektronikai eszközhöz kínálunk akkumulátort vagy éppen töltőt. Ezek közé tartoznak a laptopok, a telefonok, a tabletek, az elektromos kerékpárok, a kéziszerszámok, a kamerák és a porszívók is. Invertert, UPS szünetmentes tápegységet szintén találhatsz nálunk, csakúgy, mint power banket. Webshopunk, az Elektro Hungary a rendkívül kedvező ár/érték aránnyal rendelkező lengyel gyártó, a Green Cell termékek hivatalos magyarországi disztribútora.

Milyen szolár csatlakozókat és kábeleket találhatsz nálunk?

Számos, napelemes rendszerhez szükséges tartozék közül önálló kategóriát képviselnek a szolár csatlakozók és kábelek. Ezek között megtalálhatók az olyan, legfeljebb néhány ezer forintos tételek, mint a szerszám nélkül szerelhető apa vagy anya szolár csatlakozók, valamint ezek kombinációja előreszelt szolár kábellel. Repertoárunkban szerepel továbbá sima szolár adapterkábel, valamint ennek csatlakozóval előreszerelt változata különféle kivitelben.

Eggyel magasabb árkategóriában találhatók a szolár kábel elosztók, valamint a csatlakozóval előreszerelt szolár kábelek. A termékek nevéből általában kiderül, hogy milyen paraméterekkel rendelkeznek az adott csatlakozók és kábelek, de érdemes azért vetni egy pillantást az adatlapjukra, ahol a gyártói megnevezés, a termék típusa és a garancia kapcsán is megtalálható minden fontos információ. Bármilyen felmerülő további kérdés esetén pedig szívesen segít ügyfélszolgálatunk.

Ha napelemes rendszerben gondolkozol, és várhatóan a jövőben is vásárolnál ilyen rendszerhez szükséges tartozékokat, különösen csatlakozókat és kábeleket, akkor érdemes hozzáadnod a böngésződ kedvencei közé ezt az oldalt. Így legközelebb már villámgyorsan megtalálod majd ezeket a termékeket, és nem kell majd keresgéléssel töltened az idődet.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A termékek paramétereit megtekintheted az adatlapjukon, de akár össze is hasonlíthatod őket. Kattints a kiszemelt szolár csatlakozók vagy kábelek esetében a mérleg ikonra, így egy oldalon fogod látni a főbb jellemzőiket, így könnyen összevetheted őket egymással, ami jelentős mértékben megkönnyíti a választást.

Ha szeretnél megrendelni egy terméket, a Megvásárolom gombra kattintással tudod a kosaradba helyezni. Online bevásárlókosarad tartalmát a jobb felső sarokban tudod megtekinteni. Akár regisztráció nélkül is véglegesítheted a megrendelésedet a rendszer által kért adatok pontos megadásával.