Kamera töltők

Ebben a kategóriában kameratöltőkkel találkozhatsz. Webshopunk csapata azon dolgozik, hogy minden látogatónk megtalálja azt a töltőt, amire szüksége van. Azok, akik nem szeretnék teljes árukészletünket átböngészni és nem szeretnének elveszni a töltők rengetegében, hanem célzottan kameratöltőket keresnek, itt összegyűjtve megtalálhatják ezeket az eszközöket.

Felhozatalunkban vegyesen szerepelnek a Canon, a GoPro, a Nikon és a Panasonic eszközeivel kompatibilis töltők. Minden esetben csak olyan árucikkeket kínálunk megvásárlásra, amelyek biztonságosságához, megbízhatóságához kétség sem férhet. Tekintsd meg kameratöltőinket!

Cégünk 2019-ben került megalapításra. Az Elektro Hungary webshopján keresztül egy sor olyan terméket kínálunk, amik segítik az emberek hétköznapjait. Legyen szó elektromos kerékpárról, kéziszerszámról, kameráról, porszívóról, telefonról, tabletről vagy laptopról, mindegyikhez kínálunk akkumulátort vagy éppen töltőt. Repertoárunkban szerepelnek továbbá inverterek, UPS szünetmentes tápegységek és power bankok is.

A lengyel Green Cell márka magyarországi disztribútoraként kifejezetten törekszünk arra, hogy megtalálhatók legyenek nálunk a legkiválóbb ár/érték arányú árucikkek.

Milyen kameratöltőket találhatsz nálunk?

Jelenleg webáruházunkban a Canon, a GoPro, a Nikon, valamint a Panasonic kameráihoz kínálunk töltőket. Bár magukat a töltőket nem feltétlenül a fenti gyártók állítják elő, ez nem jelenti azonban azt, hogy minőségbeli vagy biztonsággal kapcsolatos kompromisszumot kellene kötnie vásárlónknak.

Az olyan gyártók, mint a Green Cell, teljes mértékig a felsorolt márkákkal kompatibilis töltőket állítanak elő. Így van ez akkumulátorok és töltők esetében is. Ha szeretnél meggyőződni arról, hogy az adott kameratöltő pontosan milyen eszközzel kompatibilis, akkor nincs más dolgod, mint megnyitni a kiszemelt termék adatlapját, majd a Kompatibilis típus fülre kattintani. Itt tételesen felsorolva megtalálhatod azokat a modelleket, amelyekkel egész biztosan működni fog a töltő.


Ha szívesen használod a kamerát szabadidődben vagy akár a munkádból adódóan, és várható, hogy szükséged lesz még a jövőben is kameratöltőre, akkor érdemes ezt az oldalt elmentened a kedvenceid közé. Természetesen a főoldalról is megtalálod a kameratöltőket, ám ha szeretnél némi időt megspórolni magadnak, akkor ez a legmegfelelőbb oldal a számodra.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Minden esetben azt javasoljuk, hogy alaposan győződj meg arról, hogy a számodra megfelelő eszközt választottad-e ki. A termékek nevére vagy fotójára kattintva tekintsd meg az adatlapjukat, ahol minden részletes paramétert meg fogsz találni az adott kameratöltőről. Az adatok között szerepel a feszültség, a teljesítmény, az áramerősség, valamint az is, hogy túlmelegedés és túlfeszültség elleni védelemmel fel van-e vértezve.

Ha szeretnél egy terméket a kosaradhoz adni, akkor a Megvásárolom gombra kell kattintanod. Virtuális bevásárlókosarad tartalmát a jobb felső sarokban lévő táska ikonra klikkelve ellenőrizheted.

A vásárlást regisztrációval vagy akár anélkül is végrehajthatod. A kapcsolattartási, számlázási adatok mellett a szállítási és fizetési adatokat fogja kérni tőled a rendszer a megrendelés elküldését megelőzőleg. Ne feledd, céges megrendelés esetén az adószámra is szükség van.