Telefon töltők

Ebben a kategóriában telefontöltőkkel találkozhatsz. Webshopunk csapatának az a célja, hogy mindenki találhasson nálunk töltőt okostelefonjához, függetlenül attól, hogy milyen márkájú és típusú eszköze van. Azok, akik nem szeretnék végigböngészni az elektromobilitással kapcsolatos árucikkeket, hanem célzottan telefontöltőre van szükségük, itt megtalálhatják a számításaikat.

Felhozatalunkban egyaránt találhatók autós töltők, USB multi-port töltők és QI töltők is. Ezek az eszközök egyszerre nyújtanak lehetőséget telefonod gyors és biztonságos feltöltésére. Tekintsd meg az akár azonnal megrendelhető telefontöltőinket!

Cégünk azzal a céllal hívta életre az Elektro Hungary webshopot, hogy választ tudjunk adni a mobilitás terén jelentkező növekvő igényekre. Mindennapi életünk során egyre több elektromos eszközt használunk akár a munkánkhoz, akár a közlekedés vagy a szórakozás kapcsán. Kiváló ár/érték arányú akkumulátorokat és hálózati töltőket kínálunk Acer, Apple, Bose, Canon, Dell, Fujitsu, HP, Huawei, iRobot, Lenovo, LG, Makita, MSI, Nokia, Panasonic, Samsung, Sony, TDK, Toshiba, Xiaomi és Victron Energy Blue Power gyártmányú termékekhez. A lista nem teljes, még számos más, világszinten ismert gyártó elektromos eszközeihez kínálunk aksikat és töltőket.

Milyen telefontöltőket találhatsz nálunk?

Ha van okostelefonod és intenzíven használod, akkor bizonyára veled is előfordult már, hogy akkor kellett volna töltened, amikor épp nem volt nálad ehhez semmilyen eszköz. A webshopunkban kapható telefontöltők a legváratlanabb helyzetekben is kihúzhatnak a csávából.

A nálunk kapható autós töltő ultra gyors töltést tesz lehetővé. Szerepel a kínálatunkban QI vezeték nélküli töltő, ez szintén kellően gyors sebességgel képes feltölteni a telefon akkumulátorát.

USB multi-port töltőkből igen széles a repertoárunk, amelyek között gyorstöltési funkcióval és intelligens töltéssel felvértezett modelleket is találhatsz. Kínálunk USB-C és SB kábellel egyaránt rendelkező töltőt is, amely Asus, ZenBook, HP Spectre, Hp Envy c2 és más készülékekhez is megfelelő. Vásárolható egyportos, háromportos és ötportos telefontöltő is.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha telefontöltőre van szükséged, akkor válaszd ki azt a kategóriát, amelyik a leginkább érdekel. Az USB multi-port töltők között számos különböző kivitelt találsz, ezeket többféleképp is rendezheted. Van ár szerint, név szerint, felvitel szerint vagy népszerűség szerinti rendezési lehetőség is, ezek közül a szempontok közül a termékek fölött jobb oldalt tudsz egyet megnevezni.

Ha szeretnél egymással két töltőt összehasonlítani, akkor a termék képénél szereplő mérleg ikonra kell kattintanod mindegyik töltő esetében. Sőt, ha szeretnél, akár egyszerre három terméket is össze tudsz vetni egymással. Ilyenkor egy oldalon láthatod a paramétereiket, így sokkal könnyebb lesz a döntést meghoznod.

Ha egy töltőt szeretnél megvásárolni, akkor a Kosárba gombra kell kattintanod. A kosarad tartalmát jobb felül ellenőrizheted. A megrendeléshez nem kell feltétlenül regisztrálnod, ám ha várhatóan a jövőben is fogsz venni terméket tőlünk, akkor megéri, mert így a későbbiek során kevesebb adatot kell majd megadnod. Lényeg, hogy akár regisztrációval, akár anélkül vásárolnál, szükségünk lesz a kapcsolattartási, a szállítási és fizetési adatok megadására, hogy minél hamarabb és gördülékenyen ki tudjuk szállítani a megrendelésedet.