Kiegészítők

Ebbe a kategóriába olyan kiegészítők kerültek, amelyek szükségesek lehetnek a napelemes rendszerekhez. Online áruházunk stábja ügyel arra, hogy a beérkező megrendeléseket a lehető leghamarabb átvehessék vásárlóink. Frissen tartjuk az árukészletet, és a visszajelzések alapján új árucikkekkel bővítjük repertoárunkat, amennyiben megnövekszik az igény valamilyen kiegészítő iránt.

A kiegészítők között a Victron Energy számos különböző funkciót betöltő eszköze megtalálható. Ami közös bennük az az, hogy a minőségük, megbízhatóságuk kapcsán szemernyi kétség sem merülhet fel. Tekintsd meg az elérhető tartozékokat, kellékeket!

Cégünk fontos szereplője kíván lenni az energiatárolási forradalomnak. Ezt az Elektro Hungary webshopján keresztül kívántuk megvalósítani, amely megkerülhetetlen, ha valaki egy helyen szeretne beszerezni különféle elektronikai termékeket. Termékpalettánkon szerepelnek laptop-, telefon-, tablet-, elektromoskerékpár-, kéziszerszám-, kamera- és porszívó töltők, akkumulátorok. Nem hiányoznak kínálatunkból a napelemes rendszerek és az azokhoz kapcsolódó kiegészítők, az inverterek, a szünetmentes tápegységek és a power bankok sem. Olyan ismert világmárkákhoz kínálunk akkumulátorokat és hálózati töltőket, mint az Acer, az Asus, a Bosch, a Dell, a Sony, a Makita, a Sony, a Xiaomi vagy éppen a Victron Energy Blue Power.

Milyen kiegészítőket találhatsz nálunk?

A kiegészítők között található szolár kábel napelemes töltésvezérlőhöz, csakúgy, mint MPPT Wirebox, amely kiemelt biztonsági szintet képes garantálni. Ez abban az esetben fontos, ha az MPPT napelemes töltőeszköz olyan helyre van telepítve, amely bárki számára könnyen hozzáférhető. Ez az eszköz takarja az összes egyenáramú terminált, ezáltal megakadályozva a kapocscsavarokkal történő véletlen érintkezést. Különböző méretekben kapható, így érdemes a megrendelés előtt utánanézni, hogy pontosan melyik modellre van szükség.

A napelemes rendszerekhez kapcsolódó igen fontos kiegészítő a feszültség- és hőmérséklet-érzékelő. Ezzel az eszközzel javítható az akkumulátorok töltése, jobb lehet a töltési hatékonyság, ezáltal az akkuk élettartama megnövelhető.

Rendelhetsz továbbá tőlünk akkumulátordobozt napelemes töltésvezérlőhöz, valamint MPPT Control vezérlőeszközt is. Ez arra szolgál, hogy megtekinthesd valamennyi VE.Direct kommunikációs csatlakozóval rendelkező BlueSolar MPPT töltésvezérlő állapotát és beállítását. Segítségével valós idejű állapotadatok nyerhetők ki a napelemes egységek áramerősségéről, akkumulátorfeszültségéről, a töltőáramról és a terhelőáramról. Sőt, akár múltbéli adatok is visszanézhetők e kiegészítő használatával.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A terméklista fölött bal oldalon kiválaszthatod a számodra szimpatikusabb nézetet, a rácsosat vagy a listás elrendezést. Ugyancsak a terméklista fölött, ám annak jobb oldalán a rendezési opciókat találod. A kiegészítőket rendezheted ár, név, felvitel vagy népszerűség alapján is.

Az olyan tartozékok, mint az MPPT Wireboxok, kísértetiesen hasonlíthatnak egymásra pusztán a termék neve és fotója alapján. A kiválasztást megkönnyítheti az összehasonlító funkció. Ennek használatához két vagy három termék esetében a mérleg ikonra kell kattintani. Így egyetlen ablakon belül jelennek meg a kiegészítők főbb adatai.

A Kosárba gombra klikkelve helyezhető egy árucikk a virtuális bevásárlótáskába. Hogy hány termék van benne, az folyamatosan látható honlapunk jobb felső sarkában. Tartalma a táska ikonra kattintva bármikor ellenőrizhető. A megrendelés akár regisztráció nélkül is leadható.