GPS akkumulátorok

Ebben a kategóriában GPS akkumulátorokat találhatsz. Webáruházunk stábja folyamatosan frissíti a termékpalettát, bővíti azt a beérkező új termékekkel, így mindig azok a GPS akkumulátorok láthatóak, amelyek valóban meg is rendelhetők.

Amennyiben nem szeretnél elveszni a különféle elektronikai árucikkek tengerében, hanem célzottan GPS-hez keresel aksit, akkor a lehető legjobb helyen jársz. A kategórián belül elérhető akkumulátorokat a vásárlói igényeknek megfelelően alakítjuk. Tekintsd meg a megvásárolható GPS akkumulátorokat!

Cégünk 2019-ben került megalapításra. Webshopunk, az Elektro Hungary azzal a céllal jött létre, hogy egy felületen gyűjtsünk össze minden olyan árucikket, ami a mobilitással kapcsolatos és a hétköznapi életet kényelmesebbé teszi. A Li-ion technológiára fókuszálunk. Vásárolhatók nálunk utángyártott töltők és akkumulátorok laptopokhoz, telefonokhoz, tabletekhez, kamerákhoz, de porszívókhoz, kéziszerszámokhoz, sőt, még elektromos kerékpárokhoz is. Repertoárunk részét képezik a UPS szünetmentes tápegységek, a power bankok és az inverterek is. A lengyel Green Cell márka hivatalos magyarországi disztribútora vagyunk.

Milyen GPS akkumulátorokat találhatsz nálunk?

Mindig igyekszünk lépést tartani a vásárlók igényeivel, ezért olyan árucikkeket szerepeltetünk a kínálatunkban, amelyekre szüksége van látogatóinknak. A Green Cell által gyártott termékek GPS akkmulátorok tekintetében is népszerűek magas megbízhatóságuk és jó élettartamuk miatt.

Minden GPS akkumulátor esetén feltüntetjük az adatlapján annak kapacitását mAH mértékegységben kifejezve, továbbá a feszültségét, a gyártót, a típust és az állapotot. Jelöljük továbbá, hogy hány hónapra szól a jótállás, rendelkezik-e feltöltés alatti és túltöltés elleni védelemmel. Az adatlapról kideríthető továbbá az adott termék színe is, valamint képeket is feltöltünk az akkumulátorról csakúgy, mint webshopunkban található minden más termék esetében.

Ha rendelkezel GPS-szel, akkor érdemes elmentened ezt az oldalt a kedvenceid közé, hiszen a későbbiek során még szükséged lehet akkumulátorra. Itt gyorsan és könnyedén tudsz rendelni újat, ha úgy hozza az élet.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A legegyszerűbben úgy találhatsz meg egy terméket, ha az oldal felső sávjában található nagyító ikon segítségével indítasz egy keresést. Gépeld be azt a szót vagy kifejezést, ami leginkább kapcsolódik az általad keresett termékhez. A találati oldalon látni fogsz minden olyan árucikket, ami kapcsolódik a keresési kifejezéshez. Így lesz ez akkor is, ha nem feltétlenül a termék nevében szerepel az a kifejezés, hanem az adatlapon.

Az akkumulátorok jellemzően számos gyártó készülékéhez használhatók, értelemszerűen nem szerepelhet minden egyes azzal kompatibilis gyártó neve a termék elnevezésében. Magán az adatlapon azonban a Kompatibilis típus és a Kompatibilis eszköz füleken tételesen megtalálhatod, hogy melyik eszközbe illik az adott GPS akkumulátor.

Amennyiben meggyőződtél arról, hogy az adott akkumulátor kompatibilis a te GPS-eddel, akkor a Megvásárolom gombra klikkelve tudod virtuális kosaradba helyezni. Kosarad tartalmát bármikor ellenőrizheted a jobb felső sarokban lévő táska ikonra klikkelve. A Pénztár gombra kattintva indíthatod el a megrendelés folyamatát, amihez regisztrálni sem kell feltétlenül.