Kéziszerszám töltők

Ebben a kategóriában kéziszerszám-tölőket találhatsz. Webáruházunk munkatársai arra törekszenek, hogy mindenki megtalálhassa a számításait, aki elektromos csavarhúzókhoz vagy más szerszámgépekhez keres töltőt. Azok, akik nem szeretnék átböngészni a teljes kínálatunkat, hanem célzottan kéziszerszám-töltőket keresnek, itt megtalálhatnak mindent a témában egy helyen.

A jó kéziszerszám-töltő egyenletes és biztonságos módon gondoskodik az akkumulátor feltöltéséről, meghosszabbítva annak élettartamát. A Black&Decker, Bosch, Einhell, Greenworks, Hitachi, Makita, Metabo, Milwaukee és a Panasonic töltői egyaránt tökéletes valamint szabályozott töltést tesznek lehetővé. Tekintsd meg termékpalettánkat!

Az egyenletes és biztonságos töltés garantálja az akkumulátor hosszú élettartamát. Elektromos csavarhúzókhoz és egyéb szerszámgépekhez való töltőink tökéletes és szabályozott töltést biztosítanak.

Webáruházunk tele van olyan termékekkel, amik megkönnyítik a digitalizációra történő átállást. Az általunk kínált töltők, akkumulátorok, kábelek, inverterek és szünetmentes tápegységek egyaránt azt a célt szolgálják, hogy aki szeretné kényelmesebbé tenni az életét, annak ne kelljen kompromisszumokat kötnie.

Kínálatunkban olyan csúcsminőségű eszközök kaphatóak, amelyek elérhető áron vásárolhatóak meg. A Green Cell márka hivatalos magyarországi disztribútorai vagyunk, a lengyel gyártó Európaszerte remek hírnévnek örvend.

Milyen kéziszerszám-töltőket találhatsz nálunk?

Webshopunkban csak olyan gyártók töltőit szerepeltetjük, amelyeket mi magunk is szívesen használnánk. A töltők kapcsán elvárás, hogy ne csak erősek legyenek, hanem rendkívül biztonságosak is egyben. Virtuális polcainkon ezért csak olyan töltőket lehet megtalálni, amelyek az akkumulátorok celláinak töltéséről hibamentesen és egyenletesen gondoskodnak. Így garantálható, hogy az akksik élettartama a lehető leghosszabb legyen, továbbá a maximális biztonság is alapvető.

Az Einhell, a Bosch vagy éppen a Makita töltői képesek elkerülni a rövidzárlatokat a cellák között még akkor is, ha a hőmérséklet túl alacsony. Nem kell félni akkor sem, hogy mi történik, ha valamilyen hiba lép fel: a csúcsminőségű töltők automatikusan kikapcsolnak ilyenkor, mint ahogyan abban az esetben is, ha az akksi már teljesen feltöltődött.

Fontos adatok ellenőrzése

Mielőtt megvásárolnál egy töltőt, könnyen meggyőződhetsz róla, hogy kompatibilis-e a te kéziszerszámoddal. Ehhez nyisd meg a töltő adatlapját, majd válaszd ki a kompatibilis típus vagy a kompatibilis eszköz fület! Itt tételesen fel van sorolva, hogy az adott gyártó melyik gépével passzol a megvásárolni kívánt termék.

Ha gyakran használsz kéziszerszámokat, szeretsz barkácsolni, akkor érdemes hozzánk benézni rendszeresen. Elmentheted ezt az oldalt a kedvenceid közé, így legközelebb, amikor valamilyen kéziszerszám-töltőre lesz szükséged, nem kell hosszasan keresgélni a neten.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha kiszemeltél egy töltőt, akkor a Megvásárolom gombra kattintva adhatod azt a virtuális bevásárlókosaradhoz. Jobb felül egy számláló mutatja, hány termék van éppen a kosaradban. Ha a táska gombra kattintasz, akkor máris látni fogod, hogy pontosan miket tartalmaz. Ennek tartalmát bármikor módosíthatod a megrendelés véglegesítését megelőzően.

A vásárlást akár regisztráció nélkül is be tudod fejezni. A procedúra során csak a legszükségesebb adatokat fogja kérni a rendszer. Meg kell adnod majd a kapcsolattartáshoz az e-mail címedet és a telefonszámodat, továbbá a számlázási, szállítási és fizetési adatokat is.