Akkumulátor kiegészítők

Ebben a kategóriában a Victron Energy prémium akkumulátor-termékei közül válogathat, amelyek a legmodernebb technológiát és megbízhatóságot biztosítják. Termékkínálatunkban megtalálja a pontos méréshez szükséges shöntöket, például a Victron Energy Shönt 500A/50mV-t, vagy akár a nagyobb kapacitású 2000A/50mV modellt is. Ezek a termékek nélkülözhetetlenek, ha napelem rendszerekhez, tengerészeti vagy autós alkalmazásokhoz keres mérési megoldásokat.

A kínálatunkban elérhető intelligens akkumulátorösszekapcsolók és terhelésleválasztók, mint a Cyrix-ct és Cyrix-Li sorozat, garantálják az energiahatékony és automatikus működést, amely méri és védi rendszereit a túlterheléstől. Az akkumulátor leválasztók és összekapcsolók diódás és FET technológiával is rendelkezésre állnak, így biztosítva a rugalmasan alkalmazható megoldásokat minden igényéhez.

Választékunkban olyan akkumulátor leválasztók is megtalálhatók, mint a Victron Energy Argodiode és Argofet családok, amelyek több ágon történő áramelosztást tesznek lehetővé veszteségek nélkül. Ez különösen hasznos több akkumulátoros rendszerek esetén, ahol az energiaelosztás optimalizálása kulcsfontosságú.

Vásároljon nálunk, mert webáruházunkban garantált a kiváló minőség, szakértői támogatás és gyors kiszállítás. Válassza a megbízhatóságot és a szakértelmet, hogy rendszerei mindig a legjobban teljesítsenek!

Nézet:
Sorrend:

Amennyiben kiváló minőségű akkumulátor megoldásokra van szüksége, a megfelelő helyen jár. A Victron Energy termékei kiemelkedő teljesítménnyel és megbízhatósággal szolgálják ki az energiaigényeit legyen szó akár otthoni vagy ipari alkalmazásokról. Az itt bemutatott termékek optimalizálják az energiaellátást, így Ön hosszú távon nyugodtan támaszkodhat rájuk.

A shöntök, például a Victron Energy Shönt 500A/50mV és Shönt 1000A/50mV modellek, precíz árammérést biztosítanak, amely elengedhetetlen a pontos energiafogyasztás figyelemmel kíséréséhez. A SmartShunt sorozat, mint például a SmartShunt 2000A/50mV, intelligens megoldásaival Wi-Fi kapcsolaton keresztül tájékoztatja Önt az aktuális áramhasználatról egy alkalmazáson keresztül.

Az akkumulátor összekapcsolók és leválasztók – például a Cyrix-ct 12/24V-230A vagy a Cyrix-i 24/48V-400A – garantálják a biztonságos és hatékony áramkezelést, megóvva rendszereit a túlterheléstől és az energia-visszafolyástól. Ezek az eszközök automatikusan működnek, ezzel biztosítva az optimális teljesítményt minimális beavatkozás mellett.

A diódás leválasztók, mint az Argodiode 80-2AC vagy Argodiode 160-2AC, több áramforrás kezelésére nyújtanak megoldást egyetlen időpontban, megelőzve az akkumulátorok közötti állapotkülönbségek kialakulását. A FET technológiát alkalmazó modellek, például az Argofet 200-3, világszínvonalú hatékonyságot kínálnak minimális energiafogyasztás mellett.

Az akkumulátor kiegyenlítők és intelligens relék szerepe, mint a Battery Balancer vagy a Cyrix-Li-charge sorozat, kiemelkedő abban, hogy biztosítják a Li-ion akkumulátorok egyenletes teljesítményét az élettartam maximalizálása érdekében. Használatukkal elkerülheti az akkumulátorsorok közti kiegyenlítetlen energiaelosztást, ami hosszabb távon a rendszer megbízhatóságát növeli.

Választékunkban megtalálhatóak a különleges m-Series kapcsolók is, amelyek egyszerűen használható kialakításuknak köszönhetően biztonságosan kapcsolják le és be a rendszereit. Ezek elérhetők piros színváltozatban is, ami segíti a gyors azonosítást.

Amennyiben Ön is megbízható energiaellátási megoldásra vágyik, webáruházunkban garantáltan megtalálja az ideális terméket. Az Ön elégedettsége érdekében csak a legkiválóbb minőségű, nagy teljesítményű és tartós termékeket kínáljuk, mindezt kedvező áron és gyors szállítással. Válasszon minket, mert elköteleztük magunkat amellett, hogy ügyfeleink számára a leginkább testre szabott és modern energiaellátási megoldásokat nyújtsuk. Tegyen szert még ma kiemelkedő energiahatékonyságra és megbízhatóságra a Victron Energy termékeivel!

Cégünk, az Elektro Hungary kínálatában minden olyan árucikk megtalálható, ami segíti a hétköznapi emberek életét az elektromobilitás terén. A Li-ion technológiára szakosodtunk, minőségi akkumulátorokat kínálunk laptopokhoz, telefonokhoz, tabletekhez, kamerákhoz csakúgy, mint kéziszerszámokhoz, porszívókhoz vagy éppen elektromos kerékpárokhoz. Termékpalettánkon szerepelnek inverterek és UPS szünetmentes tápegységek, továbbá power bankok is. A nagy világmárkák mindegyikéhez kínálunk akkumulátorokat és hálózati töltőket.

Milyen akkumulátor kiegészítőket találhatsz nálunk?

Egy rendszer tökéletes működéséhez a kiegészítők sokszor legalább olyan fontosak, mint a fő komponensek, és nincs ez másként az akkumulátorok világában sem. Megrendelhetők webáruházunkból olyan egyszerűbb akkumulátor kiegészítők, mint egy akkumulátor leválasztó kapcsoló, egy akkumulátor összekapcsoló vagy éppen egy intelligens terhelésleválasztó relé.

Megtalálják nálunk azok is a számításaikat, akik akkumulátor-kiegyenlítőt vagy éppen intelligens Shöntöt keresnek. Ez utóbbi egy akkumulátorfigyelő eszköz, aminek a kijelzőt a telefon biztosítja. A SmartShunt Bluetooth-szolgáltatáson keresztül tud kapcsolódni az okoseszközön lévő alkalmazáshoz, így kényelmesen ki lehet olvasni az akkumulátor minden egyes monitorozott paraméterét. Ilyen módon a töltöttségi állapot mellett a hátralévő működési idő, valamint a múltbéli adatok is kinyerhetők.

A termékeknek már a neve is beszédes, ám a biztonság kedvéért megrendelés előtt mindig érdemes vetni néhány pillantást a termék adatlapjára. A szöveges leírás segít elmagyarázni a kiegészítő pontos funkcióját és viselkedését, amelyek ismeretében senkit sem érhet kellemetlen meglepetés.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A kategóriaoldalon láthatsz minden olyan árucikket, ami az akkumulátor kiegészítők családjába tartozik. A listázott elemek fölött bal oldalon két különböző nézet közül választhatsz. A rácsos elrendezésre kattintva egyszerre több terméket láthatsz egy oldalon, kevesebb alap információval. A listás nézet kiválasztásakor kevesebb árucikk fog megjelenni, de rögtön megtudhatsz róluk minden fontos adatot. A termékek listája fölött jobb oldalt különféle rendezési szempontok alapján teheted sorba az akkumulátor kiegészítőket.

A döntés meghozatalának könnyítése érdekében használhatod az összehasonlítás funkciót, amihez az egymással összevetendő termékeknél meg kell nyomnod a mérleg ikont. Így egy képernyőn láthatod mindegyik árucikk főbb paramétereit, mint például az árát, típusát, névleges feszültségét vagy a névleges áramerősségét.

A szimpatikus akkumulátor kiegészítőt a Kosárba gombra kattintva tudod virtuális bevásárlótáskádba tenni. Jobb felül egy számmal ellátott ikon mutatja, hány elemet tettél eddig bele. Tartalmának megtekintéséhez kattints az ikonra. Ha szeretnéd megrendelni kosarad tartalmát, a Pénztár gombra kell klikkelned. A rendelésedet regisztráció nélkül is véglegesítheted.