USB-C töltők

Ebben a termékkategóriában találod az általunk forgalmazott USB-C töltőket. Ezek a berendezések használhatók laptophoz, MacBookhoz, tablethez, telefonhoz, akár iPhone-hoz is. Akad közöttük olyan is, amelyik USB-C tápellátást is lehetővé tesz, és USB-A kompatibilis is.

Amennyiben a készülékedhez tartozó töltőt elvesztetted vagy megsérült és nem használható, akkor mindenképpen be kell szerezned egy újat helyette. Nem mindegy azonban, hogy milyen gyártmányút választasz, hiszen az elektromosság nem játék. A kínálatunkban kapható USB-C töltők mindegyike biztonságosan használható. Tekintsd meg kínálatunkat és vásárold meg a számodra ideális eszközt!

Nézet:
Sorrend:

Az Elektro Hungary webáruháznál évek óta azon dolgozunk, hogy folyamatosan lépést tartva a trendekkel az elérhető leginnovatívabb elektromos termékeket kínáljuk megvásárlásra. Nem hiányoznak termékpalettánkról a hálózati töltők, az utángyártott akkumulátorok telefonokhoz, tabletekhez vagy akár kéziszerszámokhoz. Szünetmentes tápegységet, napelemes rendszerekhez szükséges berendezéseket, invertereket egyaránt találhatsz virtuális polcainkon.

Olyan világmárkákhoz kínálunk megoldást, mint a Dell, az Einhell, a GoPro, a Husqvarna, az LG, a Makita, a Nikon, az Olympus, a Panasonic, a Samsung vagy a Victron Energy Blue Power. Munkatársaink szívesen segítenek, hogy megtaláld a számodra szükséges eszközt, kiegészítőt az elektromos berendezésedhez.

Miért fontosak az USB-C töltők?

USB csatlakozót láthatsz számos laptopon, számítógépen, okostelefonon, tableten és még egy rakás eszközön. Az USB-C csatlakozó helyettesíti a rendkívül széles körben elterjedt, ám mára már kissé elavulttá vált USB 2.0, valamint 3.0 csatlakozókat.

Az SB 3.2 Gen2 interfésszel rendelkező USB-C csaltakozókkal akár egyes eszközök tápellátását is biztosítani lehet, mint amilyen egy laptop vagy egy monitor. Egy kábel megoldást jelenthet a csatlakozás kapcsán az adat- és energiatovábbításhoz is.

Készülj fel minden eshetőségre!

Milyen kellemetlen, ha úgy indulsz el munkába vagy éppen nyaralni, hogy otthon felejted a töltőd! Egy USB-C töltőt mindig tarthatsz a táskádban vagy az autódban, így soha nem fordulhat veled elő az a kellemetlen helyzet, hogy éppen akkor merül le az okostelefonod vagy laptopod, amikor igazán nagy szükség lenne rá.

A nálunk kapható USB-C töltők túlmelegedés és túlfeszültség elleni védelemmel is rendelkeznek, így rendkívül biztonságos módon használhatod őket.

Hogyan vásárolj USB-C töltőt nálunk?

Legelőször mérd fel az igényeidet. Ha jellemzően mindig csak a telefonodat szeretnéd tölteni, akkor elegendő lehet az egyetlen USB-C porttal rendelkező töltőt megvásárolnod. Ha rendszeresen megtörténik veled az, hogy egyszerre lesz vészes az energiaszintje az okostelefonodnak és a laptopodnak is, akkor érdemesebb olyan töltőt venned, amelyik több porttal rendelkezik.

Az alábbi szempontokat érdemes megvizsgálnod a kiszemelt USB-C töltő adatlapján:

  • rendelkezik-e áramkábellel, ha igen, akkor az milyen hosszú
  • milyen típusú csatlakozókkal van ellátva
  • milyen kimenettel rendelkezik
  • mekkora a teljesítménye
  • hány hónap a rá vonatkozó jótállás

Ha ezeket a paramétereket szemügyre veszed, akkor biztos lehetsz abban, hogy éppen olyan USB-C töltőt fogsz vásárolni, amelyre valóban szükséged van.

Amennyiben bizonytalan vagy, vagy kérdésed volna, nyugodtan keresd fel ügyfélszolgálatunkat!