Szigetüzemű napelemes áramellátó rendszerek

Ebben a kategóriában szigetüzemű napelemes áramellátó rendszerekkel találkozhatsz. Internetes áruházunk munkatársai azon dolgoznak, hogy minden látogatónk találhasson olyan rendszert, amely az igényeinek leginkább megfelel.

Ha valaki nem szeretné átböngészni az összes napelemes rendszert, hanem célzottan szigetüzemű napelemes áramellátó rendszert keres, itt egy helyen összegyűjtve megtalálhatja őket. Felhozatalunkban a Green Cell és a Victron Energy termékei találhatók meg. A Green Cell egy lengyel gyártó, amelynek webáruházunk, az Elektro Hungary a hivatalos hazai disztribútora. Tekintsd meg szigetüzemű napelemes áramellátó rendszereinket!

Nézet:
Sorrend:

Cégünk az Elektro Hungary webshopon keresztül szeretne részt venni az energiatárolási forradalomban. Az emberek életét jelentősen megkönnyíthetik a különféle elektronikai berendezések, amelyek használatával több szabadidőre lehet szert tenni. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Li-ion technológiára szakosodunk. Számos különféle termékhez kínálunk töltőt, többek között laptopokhoz, telefonokhoz, tabletekhez, elektromos kerékpárokhoz, kéziszerszámokhoz, kamerákhoz, de még porszívókhoz is. Olyan világmárkákhoz kínálunk akkumulátorokat és hálózati töltőket a teljesség igénye nélkül, mint az Apple, a Bosch, a Dell, a GoPro, a Husqvarna, a JBL, a Makita, a Panasonic, a Samsung, a Sony vagy a Toshiba.

Milyen szigetüzemű napelemes áramellátó rendszereket találhatsz nálunk?

Jelenleg a fent említett két márka, a Victron Energy és a Green Cell termékei találhatók meg webshopunkban. A Green Cell alapítására 2013-ban került sor Lengyelországban. Vásárlóink rendkívül elégedettek a kitűnő ár/érték aránnyal rendelkező gyártó termékeivel, hiszen egytől egyig csúcsminőséget képviselnek, ám áruk igencsak kedvező.

Minden egyes rendszer esetén feltüntetjük azt, hogy milyen gyártmányú, hány V-os és hány W-os monokristályos napelemekből áll, továbbá hogy ezen napelemek egy év során hány kWh áramot képesek megtermelni. Az eddigi áramszámláid alapján könnyen kikalkulálhatod, hogy ez számodra elegendő, vagy egy komolyabb rendszerre van szükséged ahhoz, hogy ezzel a módszerrel oldd meg az áramellátásodat.

A rendszer elemei között feltüntetjük továbbá azt is, hogy mik az inverter, valamint az akkumulátor paraméterei, valamint azt, hogy jár-e a rendszerhez akkumulátor-kiegyenlítő. Jellemzően a szett a szerelvények, kábelek és konzolok árát nem tartalmazza, de ennek kapcsán is megtalálható minden információ a termékek adatlapján.

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

Ha a szigetüzemű napelemes áramellátó rendszerek között szeretnél válogatni, akkor két különféle nézetet kínálunk fel számodra az átláthatóság megkönnyítése érdekében. Ezeket a terméklista fölött bal oldalon találod. Amennyiben ár, név, felvitel vagy éppen népszerűség alapján szeretnéd rendezni a listát, akkor a rendezési szempontokat ugyancsak a termékek fölött találod, csak ezeket jobb oldalon.

Mindig javasoljuk, főleg ilyen nagyobb összegű termékek rendelésekor, hogy tanulmányozd át alaposan a kiszemelt árucikk adatlapját. A szigetüzemű napelemes áramellátó rendszerek elnevezései általában beszédesek és sok információt tartalmaznak, de minden paramétert csak az adatlapon találsz meg.

Ha meggyőződtél arról, hogy melyik rendszerre van szükséged, akkor kattints a Kosárba gombra. Kosarad tartalmát a weboldalunk jobb felső sarkában lévő ikonra klikkelve tudod megtekinteni. A megrendelést regisztráció nélkül is végrehajthatod, azonban ügyelj arra, hogy pontosan add meg a rendszer által kért adatokat.