Elemek

Az Ön készülékei maximális teljesítményre érdemesek, amit megbízható lítium elemeink biztosítanak. Az XCR06 blister 5x CR2430 3V 290mAh elemek kiváló energiahatékonyságot kínálnak, hosszú üzemidőt biztosítva órák, távirányítók és egyéb elektronikai eszközök számára. Az XCR03 5x Líthium CR1620 3V 70mAh elemei apró készülékek, például autóriasztók vagy fitness eszközök ideális energiaforrásai, ahol a kompakt méret és tartósság elengedhetetlen.

Az XCR01 10 x CR2032 3V 220mAh elemek hosszú távú megbízhatóságot garantálnak, legyen szó akár orvosi eszközökről vagy kis fogyasztású LED világításról. Eközben az XCR04 5x CR2025 3V 160mAh elemek tökéletes választás otthoni eszközök, például távirányítók és elektronikus játékok számára, ahol az egyensúly a kapacitás és méret között elsődleges szempont.

Termékeink nem csupán az Ön kényelmét szolgálják, de a környezettudatos választást is támogatják lítium alapú kialakításukkal, amelyek hosszan tartó és újrahasznosítható megoldást nyújtanak. Webáruházunkban nemcsak a legjobb minőségű elemeket találja, hanem gyors szállítást, versenyképes árakat és könnyű vásárlási élményt is biztosítunk. Válassza az innovációt és a megbízhatóságot, amikor az elemek terén döntést hoz, és tapasztalja meg, miért értékelik annyian a szolgáltatásainkat.

Nézet:
Sorrend:
-48%
Raktárkészlet:
13 db
Blister 5x CR2430 3V 290mAh elem XCR06
Blister 5x CR2430 3V 290mAh elem XCR06
Online ár: 390 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Akciós Online ár: 203 Ft
-50%
Raktárkészlet:
2 db
5x Líthium CR1620 3V 70mAh elem XCR03
5x Líthium CR1620 3V 70mAh elem XCR03
Online ár: 900 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Akciós Online ár: 450 Ft

Fedezze fel kínálatunkat, ahol a legkorszerűbb lítium elemek várják, hogy mindennapi eszközeinek megbízható energiaforrásául szolgáljanak. Termékeink között olyan lítium elemeket talál, mint az 5x CR2430 3V 290mAh, amelyek ideálisak nagyobb energiaigényű eszközökhöz. Hosszú élettartamuk és stabil teljesítményük révén ezek az elemek tökéletes választást jelentenek például orvosi eszközök vagy egyéb precíziós műszerek számára. Az XCR06 kódú termékünk biztosítja, hogy Ön mindig számíthasson eszközei zökkenőmentes működésére.

Amikor kisebb méretű, de kritikus szerepű eszközök, mint például távirányítók vagy kisebb elektronikai készülékek energiaellátásáról van szó, a 5x Líthium CR1620 3V 70mAh elem XCR03 a megfelelő választás. Ezek az elemek biztosítják, hogy készülékei megbízhatóan és hosszú időn keresztül szolgálják Önt. Kis méretük ellenére kiemelkedő energiatároló kapacitással rendelkeznek, így ideálisak, ha energiát kell biztosítani kompakt készülékek számára.

A 10 x Líthium CR2032 3V 220mAh elem XCR01 az egyik leggyakoribb és legsokoldalúbb elem, amely széles körű kompatibilitást biztosít számos elektronikai eszközzel, legyen az számítógép alaplap, digitális mérleg vagy más mindennapos használati tárgy. Ezek az elemek híresek megbízható teljesítményükről és hosszú élettartamukról, így Ön mindig bízhat berendezéseinek folyamatos működésében.

Amennyiben további eszközök szükségesek energiaellátásához, a 5x Líthium CR2025 3V 160mAh elem XCR04 a kategória egyik legkeresettebb terméke. Kiváló választás például autós távirányítókhoz vagy különféle személyes elektronikai cikkekhez, ahol a megbízhatóság és a tartós teljesítmény döntő szempont. Ezek az elemek megfelelő kapacitást és stabil feszültségellátást biztosítanak, hogy eszközei mindig megfelelően működjenek.

Üzletünk az egyik vezető online platform a lítium elemek piacán, ahol kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vásárlóink a legmagasabb minőségű termékekhez jussanak versenyképes áron. Minden elemünk szigorú minőségellenőrzésen esik át, hogy Ön biztos lehessen abban, amit vásárol. Ezen felül gyors és megbízható szállítást kínálunk, így Önnek a legkevesebb időt kell várnia arra, hogy megkapja szükséges termékeit.

Válasszon minket, ha fontos a minőség, a megbízhatóság és az ügyfélszolgálat magas szintű kiszolgálása. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vásárlóink számára a legjobb vásárlási élményt nyújtsuk. Az elemválasztás során szakértői csapatunk áll rendelkezésére további információkkal és tanácsokkal, hogy Ön biztos lehessen a legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük, hiszen termékeink tartóssága és minősége mellett szolgáltatásaink révén is arra törekszünk, hogy hosszú távú partnerként tekinthessen ránk. Vásároljon tökéletes energiamegoldásokat mindennapjai megkönnyítésére!