Acer

Ebben a termékkategóriában találod meg azokat az Acer laptoptöltőket, amelyekre 3 év garancia vonatkozik. Amennyiben szeretnéd, hogy a laptopod az elvárásaidnak megfelelően, biztonságosan működjön, akkor csak megbízható forrásból szerezz be jó minőségű töltőt.

Az általunk kínált adaptereknek kivétel nélkül szigorú minőség-ellenőrzésen kell átesniük. Csak így garantálható, hogy a laptop olyan teljesítménnyel legyen feltöltve, mint ami az előírás. A Green Cell által gyártott adapterek egyaránt védettek a túltöltéstől, a túlmelegedéstől és a rövidzárlattal szemben is.

Nézet:
Sorrend:

Az Elektro Hungary webáruházat azért hoztuk létre, hogy mindenki találhasson az elektromos készülékéhez biztonságos, jó minőségű töltőt, akkumulátort vagy bármi egyéb kiegészítőt. Kínálatunkban szerepelnek tartozékok laptopokhoz, tabletekhez, telefonokhoz csakúgy, mint elektromos kerékpárokhoz, kamerákhoz vagy porszívókhoz. USB szünetmentes tápegységet, power bankokat, invertereket ugyancsak vásárolhatsz nálunk.

Mivel az elektromos eszközöknek számos különböző típusa létezik, így fontos kérdés a kompatibilitás. A termékek adatlapján a kompatibilis típusok fülön rendre megtalálhatók ezek tételesen listázva, de a legkisebb bizonytalanság esetén is nyugodtan fordulj munkatársainkhoz bizalommal! 

Miért megbízhatóak az általunk kínált Acer laptoptöltők?

Nem véletlenül kínálunk minden itt található Acer laptoptöltőre három év jótállást. A lengyel Green Cell ugyanis arról vált ismertté és azért olyan népszerű, mert nemcsak elérhető áron kínálja a termékeit, hanem azok rendkívül magas minőséget képviselnek és megbízhatóan ellátják funkciójukat évekig.

A Green Cell AC adapterek stabilan együtt tudnak működni a laptopoddal. Ez annak köszönhető, hogy a lengyel gyártó képes az eredeti modellt tökéletesen reprodukálni.

Ne a legolcsóbb töltőt keresd!

Vannak, akik beérik a lehető legolcsóbb laptoptöltővel. Mivel ideális esetben nem kell minden hónapban töltőt vásárolni, így érdemes lehet kifizetni néhány ezer forinttal többet egy biztonságos modellért. Elvégre elektronikai eszközről van szó, a bizonytalan forrásból származó töltők balesetveszélyesek és még elektromos tüzet is eredményezhetnek.

Azokkal a töltőkkel biztosan nem fordulhat elő ilyesmi, amelyek alapos teszteléseken esnek át. Nem jelent problémát, ha néhány órára vagy akár napokig bedugva felejted, akkor sem fognak felcsapni a lángok a lakásodban.

Hogyan vásárolj Acer laptoptöltőt nálunk?

Amennyiben Acer típusú laptopodhoz töltőt keresel, akkor rendezheted őket név, ár, felvitel vagy népszerűség szerint is. Két nézet közül választhatsz, a rácsos és a listás elrendezés közül. Jelentős különbség van a töltők teljesítménye és áramerőssége között, és azt is érdemes alaposan szemügyre venni, hogy melyik töltő pontosan milyen laptoppal kompatibilis. A kompatibilis típus fülön minden egyes modell fel van sorolva kivétel nélkül, amelyikkel működik az adott töltő.

A termékek adatlapján megtalálhatod, hogy védve van-e egy eszköz túlmelegedés, túlfeszültség ellen. Megtudhatsz mindent a típusáról, az állapotáról és a méreteiről, súlyáról is, csakúgy, mint a csatlakozó méretéről.

Amennyiben mindezek ellenére kérdésed volna, bátran írj egy e-mailt az ügyfélszolgálatunknak, és készséggel segítünk kiválasztani a laptopoddal kompatibilis töltőt.