Inverterek beépített hálózati akkumulátortöltővel

Ebben a kategóriában találhatóak az inverterek beépített hálózati akkumulátortöltővel. Webshopunk stábja azon dolgozik, hogy minden vásárlói igénynek eleget téve elérhetővé tegye a legmodernebb termékeket a kategórián belül. Azok a látogatók, akik nem szeretnék teljes termékkínálatunkat átböngészni, hanem kifejezetten invertereket keresnek beépített hálózati akkumulátortöltővel, itt minden bizonnyal meg fogják találni azt, amire szükségük van.

Felhozatalunkban jelenleg a Victron Energy inverterei találhatóak meg. Célunk az, hogy kizárólag minőségi termékeket kínáljunk webshopunkban, így amennyiben a jövőben újabb gyártók árucikkei válnak elérhetővé, akkor is biztos lehetsz abban, hogy azok kiváló színvonalat képviselnek. Tekintsd meg az akár azonnal megrendelhető invertereket!

Nézet:
Sorrend:

Webáruházunk, az Elektro Hungary azzal a céllal jött létre, hogy a robbanásszerűen növekvő igényeket kiszolgálja a mobilitás kapcsán. Rengeteg olyan árucikket kínálunk vásárlóink számára, amelyek a Li-ion technológiára épülnek, kezdve az utángyártott laptopaksitól kezdve az elektromos kerékpárokhoz, kamerákhoz, porszívókhoz és más kéziszerszámokhoz való akkumulátorokig. Virtuális polcainkon csúcsminőségű inverterek, UPS szünetmentes tápegységek és power bankok is szerepelnek. A Green Cell márka hivatalos magyarországi disztribútorai vagyunk.

 

Milyen invertereket találhatsz nálunk beépített hálózati akkumulátortöltővel?

A Victron Energy invertereit kínáljuk megvételre. Alapvető elvünk, hogy kizárólag olyan cégek termékeit forgalmazzuk, amelyek megbízhatóak és kitűnő minőséget képviselnek. Ha a többi termékkategóriában szétnézel, akkor olyan gyártók termékeit találod webshopunkban, mint a Bosch, a Dell, a Fujitsu, a GoPro, a Huawei, az IBM, a JBL, a Karcher, az LG, a Sony, a Makita, a Nikon, a Panasonic, a Samsung, a Sony, a Toshiba vagy éppen a Xiaomi. Mindegyikükről elmondható, hogy világszínvonalú árucikkeket dobnak piacra.

Inverterek tekintetében érdemes szemügyre venni az olyan paramétereket, mint a töltési algoritmus, a névleges bemeneti feszültség, hatásos kimeneti teljesítmény és a hálózati akkumulátortöltő töltőárama. Feltüntetjük továbbá a termékek adatlapján a bemeneti feszültségtartományt, a kimeneti csúcsteljesítményt és a látszólagos kimeneti teljesítményt egyaránt. Az adatlapon jelöljük többek között, hogy van-e hőmérséklet-kompenzáció. Mindezek ismeretében könnyen eldönthető, hogy melyik számodra az ideális inverter beépített hálózati akkumulátortöltővel.

 

Hogyan vásárolhatsz tőlünk?

A szortírozást megkönnyítő több funkció is található weboldalunkon. A termékek fölött bal oldalon két különféle rendezési nézet közül választhatsz. A rácsos elrendezés esetén több termék jelenik meg egymás mellett, de kevesebb adattal. Listás nézet esetében azonnal több információ jelenik meg egy-egy termékről, igaz, így többet kell görgetned, ha több terméket akarsz áttekinteni.

Érdemes használni még a jobb oldalon felül található rendezési nézeteket. Ár szerint növekvő vagy csökkenő nézet mellett listázhatod az invertereket betűrend vagy felvitel időpontja szerint.

Ha egy terméket szeretnél megvásárolni, a mennyiség megadását követően a Kosárba gombra kell kattintanod. Virtuális kosarad tartalma a weboldal jobb felső sarkában érhető el. A kosár tartalmát a megrendelés véglegesítéséig módosíthatod. Ha szeretnéd, a kapcsolattartási, fizetési és szállítási adatok megadását követően akár regisztráció nélkül is leadhatod a megrendelésedet.