Elektromos kerékpár/roller töltők

Ebben a kategóriában elektromos kerékpár/roller töltőket találsz. Online áruházunk csapata azon dolgozik, hogy minden e-bike és roller tulajdonos megtalálja azt az akkumulátortöltőt, amire szüksége van. Azok a látogatók, akik nem akarják teljes termékpalettánkat átböngészni, hanem kifejezetten elektromos kerékpár vagy rollertöltőt keresnek, itt összegyűjtve egy helyen megtalálják ezeket.

Felhozatalunkban rengeteg innovatív közlekedési eszközhöz kínálunk töltőt. A többféle elektromos kerékpár töltő mellett olyat is találhatsz, amely elektromos rollerhez, scooterhez vagy éppen segwayhez való. Tekintsd meg árukínálatunkat!

Nézet:
Sorrend:
 

Cégünk 2019-es megalapítása óta azt a célt tűzte ki maga elé, hogy aktívan részt vegyen az energiatárolási forradalomban és segítse ügyfeleit az elektromobilitással kapcsolatos termékek használatában. Webáruházunk, az Elektro Hungary felületén több tucat neves gyártó terméke rendelhető meg, mint az Apple, a Bosch, a Canon, a Dell, a Fujitsu, a Huawei, az LG, a Nikon vagy éppen a Samsung. Az Elektro Hungary a lengyel Green Cell termékek hivatalos magyarországi disztribútora, amely kiváló ár-érték arányú termékeiről ismert.

Milyen elektromos kerékpár/roller töltőket találhatsz nálunk?

Elektromos kerékpár töltők tekintetében igen széles a kínálatunk. Repertoárunkban szerepel 24V-os, 36V-os és 48V-os Li-Ion akkumulátorhoz való hálózati töltő is. A termékek adatlapján megtalálható minden fontos adat a feszültségtől az áramerősségen át a jótállás időtartamáig.

Kizárólag olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, amelyek csúcstechnológiás árucikkeket dobnak piacra, és szigorú biztonsági ellenőrzésen esnek át előzetesen. Az akkumulátorok és a töltők bizony nem játékok, így a minőség kapcsán nem érdemes kompromisszumot kötni. Éppen ezért mi sem tesszük.

Online vásárlás során néhányan a kompatibilitási problémáktól tartanak. Nálunk ettől sem kell félni, hiszen a töltők adatlapjain feltüntetjük azt is, hogy pontosan milyen típusú elektromos járművekkel kompatibilis az adott eszköz. Ha mindennek ellenére valamiért mégsem válik be az adott töltő, 14 napon belül visszaküldhető, ez esetben visszajárt a termék ára.

Az elektromos kerékpárok és rollerek piacán folyamatosan zajlanak a fejlesztések, így a töltők is igazodnak az innovációkhoz. Mi igyekszünk minden árucikket elérhetővé tenni, amire igénye van a vásárlóinknak.

Hogyan vásárolhat tőlünk?

Az egyes töltők a piros Megvásárolom gombra kattintva helyezhetők a kosárba. A virtuális bevásárlókosár tartalma bármikor ellenőrizhető a weboldal jobb felső sarkában lévő táska ikonra kattintva. A megrendelés véglegesítése előtt szabadon kivehetsz elemeket a kosárból, hozzáadhatsz bármit, vagy módosíthatod a mennyiségeket is.

Ha van rá esély, hogy újból vásárolsz nálunk, akkor érdemes regisztrálni. Így egy sor adatot elegendő egyszer megadni, a következő vásárlás már sokkal gyorsabban lesz végrehajtható. Természetesen regisztráció nélkül is lehet vásárolni.

Amit mindenképp meg kell adni, az egy működő e-mail-cím és telefonszám a kapcsolattartáshoz. Ezenfelül szükség van még a számlázási adatokra, ezen belül a névre, lakcímre, cég esetén pedig az adószámra is. Ha a szállítási adatok eltérőek, akkor azokat is meg kell adni. Végül a fizetési adatokat kéri a rendszer, az adatok ellenőrzése után pedig véglegesíthető a megrendelés.